El Club

La història del bàsquet a Benissa es remunta a la primera meitat dels anys 60, fets corroborats en l'article escrit per Pere Tent a la secció Història. Durant tot aquest període i fins a l'actualitat, la filosofia del nostre club ha sigut molt clara: els equips del nostre club han d'estar conformats principalment per jugadors formats en l'Escola Municipal de Bàsquet, que, malgrat ser municipal i no formar part directa del CB Benissa, la considerem com la nostra cantera. No tanquem la porta a cap jugador que desitge jugar en els nostres equips, i de fet els exemples són nombrosos. 

No volem transmetre un missatge equivocat, intentem tindre els equips més competitius possibles, disputar les competicions més altes, però tot això tenint sempre els peus al terra, sense embarcar-se en projectes utòpics, perillosos i efímers, i sempre des del respecte cap als nostres jugadors i cap als clubs veïns i els seus components.

L'objectiu principal de qualsevol directiva al comandament del CB Benissa sempre ha estat el garantir la pràctica del nostre esport a Benissa, fet constatat als nostres estatuts, fomentant el bàsquet mitjançant una sèrie d'activitats programades durant tot l'any com ara la disputa de competicions federades per part dels nostres equips, organització de tornejos 3x3, col·laboració directa amb l'escola de bàsquet, etc.

Actualment, l'organigrama directiu del Club Bàsquet Benissa està conformat de la següent manera:


President
Borja Ivars Pérez

Vicepresident
Álvaro Mendoza Sánchez

Tresorer
Pere Tent Roselló

Secretari
David Mendoza Sánchez

Vocals   
Reyes Escribano Roselló
Carles Lliberós Soliva
Pau Estalrich Soliveres
José Pascual Ivars
Francisco José Gironés Igual