dilluns, 17 de febrer de 2020

Nou triomf a domicili del Perfiles Pleck

El Perfiles Pleck suma un nou triomf a L'Alcúdia


EMBA: 57 - Perfiles Pleck C.B. Benissa: 63


Nova victòria del Perfiles Pleck a domicili, en este ocasió en casa de l'EMBA. L'equip de l'Alcúdia, a priori assequible ja que ocupa la darrera posició en la taula, es va mostrar batallador al llarg de tot el partit, i encara que ens vam aprofitar de la nostra superioritat interior i les seves carències, no vam poder donar el partit per guanyat fins l'últim minut. I és que de nou el nerviosisme, massa pèrdues de baló i erros als tirs lliures va fer que donàrem esperances al nostre rival, que sense més arguments que les ganes, ens van apretar a la segona part, fet que va provocar que ens costara més anotar.

D'entrada bona defensa nostra, atac fluid i gran capacitat anotadora, els 24 punts del primer quart així ho demostren, mentre que sols vam rebre 12 punts propiciats sobre tot per regals nostres.
El segon quart va seguir pel mateix camí, arribant a un 27-40 al descans que ens permetia encarrilar el partit.                                                                                                                


La segona part va ser prou fluixa per la nostra part. Pensant que teníem el partit guanyat vam baixar la intensitat el que va repercutir en la poca anotació i vam permetre que el contrari anara a més a poc a poc encara que mai van donar la sensació que ens podien guanyar.

Els últims minuts vam contindre el partit per acabar guanyant per 6 punts i endur-nos el triomf que ens permet continuar a meitat taula.

EMBA L'Alcúdia: 57 (12-15-13-17)

Perfiles Pleck C.B. Benissa: 63 (24-16-11-12)
Carles (11), José, Alfred (4), Tom (4), Teo (7), Edu (3), Kevin (24), Sebas i Marc (10).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.