dimecres, 26 de febrer de 2020

El Perfiles Pleck cau a Benidorm

En un partit fluix el Perfiles Pleck acaba perdent a Benidorm

C.B. Benidorm: 80 - Perfiles Pleck C.B. Benissa: 60

Estrany partit el jugat el passat diumenge a Benidorm, on el Perfiles Pleck es presentava buscant una victòria que el consolidara en la part tranquil·la de la taula. El partit, programat a les 17 hores, no va poder començar a eixa hora per incompareixença dels àrbitres i anotadors per un error de Federació. Fet prou insòlit, però que hi va ocórrer. 

Una volta solventat el problema va poder començar el partit, però el paró després d'haver escalfat no ens va vindre gens bé; estar més d'una hora esperant a vore si es jugava o no, i el tornar a començar a escalfar, va provocar que començàrem el partit més freds que els nostres rivals. I, encara que vam poder aguantar el primer quart, a poc a poc vam anar a menys fins arribar al descans 13 punts per baix. Poc de ritme, balons perduts i poca intensitat defensiva ens deixaven amb males expectatives de cara al segon temps.

El segon període no va ser millor. El Benidorm, més intens va seguir fent un joc ràpid i dinàmic en el que anotaven amb facilitat, gràcies al gran encert més enllà de la línia de 3 punts i constants contracolps.

Al final del partit 20 punts per baix en un fluix partit en el que ens haguera calgut un punt més en defensa per a poder lluitar per la disputa del partit.

El proper dissabte juguem a Pedreguer, davant un rival fort contra qui esperem tornar a fer un bon partit i recuperar bones sensacions.C.B. Benidorm: 80

Perfiles Pleckc C.B. Benissa: 60
Diego, Carles (11), Edu (10), Kevin (16), Teo (4), Pau (6) Jose (3), Marc (2) i Suma (8).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.