dilluns, 17 de febrer de 2020

Desfeta del Lavisane a Mutxamel.

La falta d'intensitat en defensa deixa sense opcions a l'equip.

El Lavisane C.B. Benissa va tornar de buit del seu desplaçament a Mutxamel per a jugar un partit en el qual s'havien posat prou esperances, especialment per la bona imatge donada en el partit de la setmana passada.

Començàrem el partit anotant amb facilitat, la qual cosa ens va donar un còmode avantatge (4 - 12) que vam poder mantindre durant tota la primera part. Però des del començament es veia una falta d'intensitat defensiva que va fer que no poguérem trencar el partit i va permetre als nostres rivals mantindre's prop en el marcador. Es va arribar al descans amb un lleuger avantatge de quatre punts al nostre favor però sensacions negatives.

Després del descans comencem a tindre problemes per a anotar el que va ser aprofitat pels nostres rivals per a posar-se per davant en el marcador i fins i tot obrir un important avantatge de 10 punts al final del tercer quart gràcies al seu alt encert en el tir exterior.

En l'últim quart eixim amb la intenció de tornar-nos a ficar en el partit, i amb un 0 - 5 de parcial ens acostem en el marcador. Però els nostres rivals van tornar a castigar-nos amb tirs llunyans i l'equip va acabar per ensorrar-se per a emportar-se un dur correctiu al final del temps reglamentari.

C. B. Innova Mutxamel: 56
Lavisane C. B. Benissa: 38

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.