dimarts, 11 de febrer de 2020

Derrota del Lavisane, al que se li va acabar la gasolina abans d'hora.


La matinal del diumenge començava amb el partit enfront del C. B. Terralfàs, equip que ocupa les posicions capdavanteres de la classificació. Els visitants arribaven amb un equip ben proveït, amb nombrosos efectius i mescla de joventut i experiència. Sabíem de la dificultat d'aquest partit, però havíem entrenat bé durant la setmana i estàvem motivats.

Així va ser. Eixírem molt seriosos, amb una defensa tancada i activa que no concedia espais prop de la nostra anella al rival, i en atac movíem la pilota amb fluïdesa per a castigar els desajustaments dels visitants. Arribem al final del primer quart amb un ampli avantatge de 14 punts, 23 - 9, i amb el rival que únicament havia pogut anotar tres triples. Sens dubte dels millors minuts d'aquesta temporada.

En el segon quart les forces ja van començar a disminuir i els visitants van començar a reduir el desavantatge. Ens costava més moure la pilota i en defensa ens castigaven amb la seua verticalitat cap al cércol. Encara així, vam poder arribar al descans amb avantatge 7 punts d'avantatge, 30 - 23, la qual cosa no estava res mal donades les circumstàncies en les quals estàvem.

Després del descans el pla era aguantar l'avantatge el màxim possible per a arribar a un final amb opcions. Vam poder aguantar fins al minut 35 aproximadament, en què els visitants es van posar per primera vegada per davant en el marcador per a no perdre ja la iniciativa fins a la fi. Encara així, continuàrem lluitant perquè la diferència final no fora d'escàndol.

En resum, nova derrota de l'equip però s'ha vist una millora, tant en el joc com en la imatge general, la qual cosa ha d'aprofitar-se com a punt de partida per al que resta de competició.

Lavisane C.B. Benissa: 55
C. B. Terralfàs: 65

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.