dijous, 16 de gener de 2020

Resultats del Lavisane C. B. Benissa


Mala ratxa del Lavisane C. B. Benissa que s'hi haja en una espiral de mal joc i resultats. L'equip entrena bé i sembla que té recursos per a més del que està oferint, però arriba el moment de la veritat en els partits i no és capaç de demostrar-lo.

Jornada 7. Lavisane C. B. Benissa: 38 - C. B. Ifach Calpe: 68

Partit en el qual tots dos equips es van mostrar desencertats i en el qual els visitants van portar la iniciativa des de l'inici. Malgrat tot vam estar prop del marcador fins al final del tercer quart, en què el 37 - 42 que reflectia el marcador ens feia mantindre l'esperança sempre que fórem capaces de millorar en la pista. No obstant això l'últim quart va ser desastrós, i els visitants van acabar jugant a plaer davant un equip desaparegut.
Lavisane C. B. Benissa: 38
LLuís, Juan (8 p. + 9 r.), Chupete (3 p. + 4 r.), David (3 p. + 2r.), Frank (4 p. + 2 r.), Álvaro (6 p. + 5 r.), Sebas, Quique (5 p. + 11 r.), Pepe, Ximo (7 p. + 8 r.), Álex (4 r.) i Miquel (2 p. + 3 r.).
C. B. Ifach Calpe: 68

Jornada 8. C. B. La Vila: 58 - Lavisane C. B. Benissa: 46

Últim partit de l'any. Una eixida molt freda per part nostra va permetre als locals acabar el primer quart amb un avantatge de 16 punts. A partir d'ací millorem en defensa i comencem a atacar amb més criteri, la qual cosa ens va permetre retallar el desavantatge fins als 5 punts. Al final, el cansament no ens va permetre més, i els locals van poder tornar a ampliar la diferència en l'últim minut.

Jornada 9. Lavisane C. B. Benissa: 49 - C. B. Maristes: 68

Primer partit després de l'aturada nadalenca. Ho afrontàvem amb il·lusió perquè durant els entrenaments havíem incidit en els errors a fi de no repetir-los. Però novament una eixida excessivament freda i sense tensió va permetre que els visitants s'escaparen en el marcador. No va ser fins al segon quart quan comencem a jugar al nivell que s'espera i vam poder igualar el marcador, fins i tot malgastant ocasions per a escapar-nos per culpa de la gran catidad de pèrdues de pilota que vam tindre al llarg de tot el partit.
Fins al final del tercer quart vam tindre opcions, però novament un últim quart molt dolent ens va fer perdre el partit amb claredat.
Lavisane C. B. Benissa: 49
LLuís (7 p. + 6 r.), Chupete (5 p. + 2 r.), Frank (4 p. + 8 r.), Álvaro (11 p. + 18 r.), Sebas (4 p. + 5 r.), Quique (12 p. + 11 r.), Pepe (1 r.), Álex (3 p. + 1 r.), Miquel (3 p.)
C. B. Maristes: 68

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.