dimecres, 29 de gener de 2020

Resultats de la 15 Jornada


Mals resultats els dels nostres dos equips el darrer cap de setmana, amb anotacions molt baixes impròpies d'equips sènior.


Lavisane C. B. Benissa: 37 - C. B. Còndor d'Alacant: 73


La diferència en el marcador deixa patent que l'equip visitant no va trobar rival en la seua visita a Benissa. Ens vam veure superats en tot moment per un equip molt veterà que va saber moure la pilota buscant la manera de fer-nos mal en cada situació. Ni tan sols en el pla físic vam ser capaços de buscar la superioritat davant un equip que, a més de veterà, va jugar amb sis jugadors quasi tot el partit.

C.B. Oliva Mompo-Óptica 48 – Perfiles Pleck C.B. Benissa 26


El Perfiles Pleck es va desplaçar el passat dissabte 25 de gener fins a la localitat d’Oliva per a jugar front al C.B. Oliva Mampo-Óptica, el tercer classificat de la categoría. L’encontre l’enfrontàvem amb diverses ausències de joc interior, però haviem recuperat dos jugadors exteriors importants.

D’eixida la nostra defensa individual va ser bona, no deixant anotar al rival amb facilitat, però en atac no s’aconseguia anotar fàcil-ment tampoc. El primer quart acabà amb un parcial de 10-9 per als locals.

El segon quart es mantingué la mateixa dinàmica, però s’aconseguí una defensa un poc més efectiva que al primer quart no deixant anotar als rivals en 6 minuts, deixant-los amb un parcial de 4-7 i anant al descans amb un marcador de 14-16 per als nostres.

Després del descans la dinàmica dels nostres canvià molt, en defensa es va baixar el ritme i en atac hi van haver complicacions per atacar una zona que l’equip contrari havia plantejat. El quart acabà amb el parcial de 17-6, allunyant així als d’Oliva dels nostres en el marcador.

L’ultim quart seguí la mateixa dinàmica que l’anterior, amb moltes dificultats per als nostres, tant en atac com en defensa. Aquest quart acabà amb un parcial de 17-4 i amb un marcador final de 48-26.

C. B. Oliva: 48
Perfiles Pleck C. B. Benissa: 26
Dídac, Alfred, José Andrés, Tom (9), Edu, Teo (1), Pau(2), Kevin (9), Marc (6).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.