divendres, 27 de desembre de 2019

Victòria a domicili del Perfiles Pleck per a acabar l’any.

El Perfiles Pleck s’imposa al B. C. Canals a sa casa.

Intercontainer - EP4 Modular B. C. Canals 38 – Perfiles Pleck C. B. Benissa 61

El Perfiles Pleck es va desplaçar el passat dissabte 21 de desembre fins a Canals per a jugar front al Intercontainer – EP4 Modular B. C. Canals, un equip molt igualat en la competición amb els nostres. L’encontre l’enfrontàvem amb diverses baixes, però els nostres saberen sobreposar-se, ja que es va disfrutar d’un joc molt dinàmic on els bases saberen moure el baló com tocava per a l’ocasió creant numerosos avantatges per a crear ocasions fàcils.

D’eixida la nostra defensa individual va ser bona i al Canals els va costar anotar, al contrari que nosaltres, que anotarem amb certa facilitat. Amb aquesta sòlida defensa s’aconseguí que l’equip local no anotara en els primers 6 minuts, fent els nostres un arcial de 0-10 i acabant el primer quart amb un 4-18, deixant-nos un avantatge important.

El segon quart es va eixir un poc més blanets en defensa i concedint més punts que en el primer quart, de la mateixa forma que l’atac no anava tant fluïd com abans. En aquest període els locals aconseguiren endur-se el parcial amb un 18-13.

Després del descans intentàrem realizar una pressió a tot el camp per a despegar-nos en el marcador, molt lluny d’aconseguir-ho va fer que es reduira la ventatja amb un parcial de 6-0 per als locals degut als despistes defensius. Després d’un temps mort es va saber reaccionar a aquesta situación i a base de eixir ràpid a l’atac i circular bé el baló conseguirem recuperar l’avantatge acabant el quart amb un parcial de 10-15.

A l’últim quart es va seguir amb la mateixa dinàmica que conduí als nostres a una nova victòria fent un últim parcial de 6-15 i deixant un marcador final de 38-61.

Acabem l’any amb el bon sabor de boca que dona una victòria com a visitants, notant un progrés en els nostres equips que, poc a poc van millorant i aprenent a jugar com a equip.

Intercontainer - EP4 Modular B. C. Canals 38 (4 - 18 - 10 - 6)
Perfiles Pleck C. B. Benissa 61  (18 - 13 - 15 - 15)
Dídac (4), Alfred (7), Jose Andrés (5), Edu (4), Teo (7), Pau (9), Suma (16), Kevin (9)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.