dimarts, 19 de novembre de 2019

Resultats de la setena jornada


Mala jornada la del Club de Bàsquet aquest cap de setmana. Tots dos equips van perdre donant una mala imatge. Ara toca entrenar amb força i millorar de cara als pròxims partits.

Derrota del Lavisane (77 - 61)El dissabte a la vesprada ens desplaçàvem a El Verger amb la moral alta després d'haver guanyat l'últim partit i recuperar jugadors, sabedors de la dificultat de l'enfrontament i havent estudiat el que havíem de fer per a traure el partit avant.

Però a l'hora de la veritat a penes plantàrem cara en el primer quart. La nostra defensa no es va assemblar en res al que havíem previst i mentre vam estar fins en atac vam poder aconseguir alguns avantatges mínims. A partir del segon quart va baixar la nostra efectivitat i els locals van prendre la iniciativa per a no perdre-la ja en tot el partit. Arribàrem al descans amb 8 punts de desavantatge i males sensacions.

La represa, després de la pertinent xarrada tècnica, ens va tornar a ficar en el partit. Després d'un esperançador parcial de 2 - 8 en 4 minuts reduïrem el desavantatge a només 2 punts i semblàvem estar en el bon camí. Però els locals va parar la nostra escomesa i van tornar a recuperar l'avantatge amb prou facilitat. A partir d'ací vam ser superats en tot i el desavantatge no va parar de créixer fins al final. Únicament quatre triples nostres en els últims minuts van impedir que ens tornàrem amb una derrota escandalosa.

C. B. El Verger: 77

Lavisane C. B. Benissa: 61
Lluís (1 p. + 5 r.), Juan (6 p. + 6 r.), Chupete (11 p. + 4 r.), Frank (6 r.), Sebas (3 r.), Quique (22 p. + 6 r.), Pepe, Ximo (7 p. + 8 r.), Álex (2 r.) i Miquel (14 p. + 1 r.).

Estrepitosa derrota del Perfiles Pleck (30 - 67)Afrontàvem el partit del diumenge a Benissa amb molta il·lusió després de les bones actuacions dels últims partits i amb ambient festiu en les graderies, amb molt de públic i la presència dels xics i xiques de les categories de formació.


Una vegada començat el partit tot va eixir malament. Dos jugadors van haver de retirar-se lesionats i l'equip va deixar de creure en les seues possibilitats. Es va baixar la guàrdia, es va jugar sense intensitat i de manera molt descoordinada, la qual cosa va saber aprofitar el conjunt visitant per a jugar a plaer i aconseguir una victòria molt còmoda davant un equip desnortat que a penes va anotar 8 cistelles en joc en tot el partit.

Partit per a oblidar, esperem una ràpida reacció de l'equip.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 30 (7 - 10 - 5 - 8)
Carles (9), Diego, Alfred (2), José (3), Tom, Edu (6), Teo (3), Soli (1), Pau, Suma (1), Kevin (5) i Marc.

C. B. Pedreguer: 67 (15 - 17 - 17 - 18).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.