dilluns, 11 de novembre de 2019

El Lavisane guanya el seu partit.


Primera victòria del Lavisane en un partit fluix.


A la tercera va ser la vençuda. Per fi va aconseguir guanyar el Lavisane en un partit sense xispa que va demostrar el perquè els dos equips estan en la part baixa de la classificació.

El rival, un equip veterà i escàs de físic, va plantejar el partit que li convenia i els locals no van saber canviar el ritme per a aconseguir una dinàmica més favorable als seus interessos. El començament va ser igualat, però a mitjan el primer quart el Lavisane va començar a imposar el seu joc i va aconseguir una renda de 14 punts (20 - 6) que semblava que podia trencar el partit. No va anar així, entrant en una fase de joc rampló que va permetre als visitants tornar a entrar en el partit i retallar diferències fins als 4 punts (29 - 25) aprofitant els pitjors moments de joc vistos al Lavisane aquesta temporada.

Després del descans eixírem mentalitzats en què el partit passava per defensar amb més intensitat i donar-li velocitat a l'atac. Sense jugar bé del tot aconseguírem augmentar de nou l'avantatge i portar-la altra vegada fins als 10 punts, la qual cosa ens va permetre arribar al final del partit sense dificultats.

Ens quedem amb la victòria com a fet positiu i la certesa que hi ha molt a millorar. El pròxim cap de setmana tindrem l'oportunitat de fer-ho en el desplaçament al Verger.

Lavisane C. B. Benissa: 47
Lluís, Juan (14), Chupete (7), Frank (3), Sebas (2), Kike (15), Pepe, Ximo (6) i Álex.

C. B. Innova de Mutxamel: 37

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.