dilluns, 28 d’octubre de 2019

Resultats de la quarta jornada


Cap dels nostres equips va poder portar-se la victòria en els seus respectius desplaçaments.

C. B. Terralfàs: 54 - Lavisane C. B. Benissa: 48


Partit molt disputat, amb nombroses alternatives en el marcador i en el qual els avantatges per a l'un o l'altre equip no van superar els 4 punts. Es va arribar a l'últim minut amb avantatge local de 2 punts, i ací la nostra precipitació de cara a la cistella i una antiesportiva comesa en la pressió ens van portar a perdre el partit per 6 punts.

C. B. Terralfàs: 54 (15 - 10 - 15 - 14)

Lavisane C. B. Benissa: 48 (17 - 9 - 13 - 9)
Lluís (2), Chupete (8), Frank (11), Sebas (12), Pepe, Ximo (6), Álex (3) i Miquel (6).


C. B. Genovès: 92 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 64


Difícil  eixida per al Perfiles Pleck, la del passat dissabte, front un Genovés molt intens durant tot el partit i amb un gran encert anotador. La seua defensa pressionant ens va ser fàcil de trencar, deixant-nos fàcils cistelles, però també és cert que vam perdre una gran quantitat de balons i vam tindre poc encert en el tir, fet que va acabar per castigant-nos amb una clara derrota.

Començava el partit amb una forta pressió local i intercanvi de cistelles, fins a un 9-5 en que ens van fer un parcial de 10-0 i se’ns van anar. L’encert anotador dels seus alers era espectacular. Ja al primer quart ens van clavar 5 triples. Al llarg de tot el partit anotaven des de qualsevol posició i circumstància, en mala col.locació, amb el defensor damunt, a tauler o caient-se. Així poc a fer.

Un canvi en la defensa ens va fer reaccionar i el segon quart va estar més igualat, encara que els 18 punts de desaventatge ens van ser ja impossibles de recuperar. Nosaltres vam millorar en anotació, inclús vam fer un parcial de 0-7 que ens acostava, però no va ser suficient.

La segona part va transcòrrer pareguda, intercanvi de cistelles, ells seguint amb la seua intensitat i gran encert i nosaltres perdent massa balons.

Al final 92-64 en un partit en que ens va faltar molta més intensitat i encert.

Esta propera setmana tenim doble cita a casa, divendres a les 20:30, front al Benidorm, en partit avançat, i diumenge a les 12:15, front a l’Alcúdia.

C.B. Genovés 92 (29-23-25-15)

Perfiles Pleck C.B. Benissa 64 (11-19-17-17)
Carles (13), Diego (2), Alfred, José (5), Tom (2), Teo, Soli (12), Pau (2), Suma (12) i Kevin (16).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.