Pàgines

diumenge, 6 d’octubre de 2019

Inici de lliga amb derrota per al Perfiles Pleck

Moments C.B. Benigànim: 68 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 41

Mal partit, en general, d'un Perfiles Pleck que s'iniciava en lliga desplaçant-se fins a Benigànim, a la Vall d'Albaida. 
Tot i realitzar un bon primer quart l'equip va caure derrotat front a un equip que va plantejar una forta pressió a tot el camp i una defensa zonal que ens va costar atacar. 

Perfiles Pleck Benissa
El partit s'iniciava amb una bona defensa per part dels nostres jugadors. Un bon primer quart que no presagiava el que acabaria passant. Vam poder parar bé els seus pívots i no els hi concedíem tir exterior amb el que els costava anotar i ens va permetre acabar el quart dos punts per dalt al marcador.


Al segon quart tot va canviar degut a la seua pressió a tota pista que va començar a funcionar. Les baixes dels nostres bases van fer que ens costara pujar el baló i el perguérem massa voltes castigant-nos amb fàcils  cistelles al contraatac. Ens costava anotar i amb dos triples seguits, al minut 15, el Benigànim s'en va anar a onze punts de diferència. No ens entrava el baló, sols 2 punts de tir lliure en 7 minuts ens van condemnar i a partir d'este moment va ser impossible entrar de nou al partit. Al descans perdíem ja de 19.

Després del descans vam tornar a eixir a pista amb ganes de jugar i remuntar, la nostra defensa va tornar a pujar, sols ens van ficar 6 punts en 10 minuts, però de nou el desencert baix la cistella ens va impedir acostar-nos més en el marcador.
L'últim quart va tornar a ser un passeig per als locals, la seua pressió va tornar a donar fruits i ja un baixó general en l'equip, poc intens i vingut a baix, ens va conduir fins a una derrota sense cap tipus d'excuses.

Caldrà seguir treballant i motivar-nos per al debut a casa, el proper diumenge 13 d'octubre, en front de l'Oliva, a les 12:15 hores.


Moments C.B. Benigànim: 68 (13 - 28 - 6 - 21)

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 41 (15 - 7 - 10 - 9) 
Carles (10), Marc (11), Alfred (4), Jose (4), Tom (5), Víctor Mas (7), Pau i Juancar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.