divendres, 4 d’octubre de 2019

Entrevista a David, entrenador del Perfiles Pleck C.B. Benissa

David Mendoza Sánchez, 42 anys, casat amb 2 fills, arquitecte tècnic, debuta esta setmana com a tècnic del primer equip del Club Bàsquet Benissa, el Perfiles Pleck que jugarà al grup C de la primera zonal valenciana.

Tota la vida dedicada al bàsquet,  ha estat jugant des dels 16 anys i sempre defenent la samarreta del CB Benissa des de la posició de base, dirigint el joc, ara decideix penjar la samarreta però, sense desvincular-se d’este apassionant món, comença una nova etapa com a entrenador.

Es va iniciar en les banquetes com a ajudant de Rafa Termis, a l’equip infantil femení de Benissa. Després d’esta breu experiència, esta serà la seua primera temporada al front d’un equip com a primer entrenador. Per a d’ell és un repte que afronta amb molta il·lusió i optimisme. Encara que té un equip amb jugadors joves i moltes cares noves pensa que el Perfiles Pleck pot tindre un paper destacat en la lliga: «m’agrada l’equip, en general prou jove, però amb un joc interior molt potent». Nerviós davant el debut lliguer creu que l’inici de lliga serà complicat perquè hi ha jugadors que han entrenat poc (com a molts equips tenim alguns jugadors que estudien fóra) i encara s’està ensamblant l’equip, però com a home de la casa i bon coneixedor del club «trobe que tenim un bon equip i confie en que es traguen bons resultats».

David ens diu que veu l’equip amb poc de tir exterior, però es pot suplir tranquil·lament «amb intensitat defensiva, rapides transicions i amb el joc interior».

Des del club estem convençuts que David ho farà molt bé i li desitgem tota la sort del món en este nou repte que afronta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.