dilluns, 11 de març de 2019

Resultats del cap de setmana.


Cap de setmana poc profitós en el pla esportiu. Cap dels dos equips va poder guanyar en partits que es pressuposava complicats per als nostres.

Lavisane C. B. Benissa: 51 - C. B. Ifach Calpe: 75

El diumenge al matí es va jugar el derbi en un Palau Sant Pere que va tindre una bona entrada, senyal que aquest tipus de partits interessa a l'afeccionat.

Després d'uns minuts inicials d'igualtat, a poc a poc els visitants van anar imposant la seua categoria per a escapar-se en el marcador i portar-se el partit de manera engruixada, sense que els nostres tingueren opcions de posar en dubte la victòria visitant.

C. D. Salesianos: 64 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 50

Molt difícil ho teníem en la nostra visita a Alacant, atés que ens enfrontàvem a un líder que està mostrant gran solvència durant tota la temporada, i que en el seu terreny són intractables.

Malgrat la derrota vam donar una imatge molt millorada respecte al partit de la setmana passada. Va haver-hi gran igualtat durant tot temps i els locals van haver d'emprar-se a fons per a portar-se un partit en el qual no van aconseguir obrir bretxa fins als últims minuts, aprofitant tot el seu potencial.

El diumenge que ve rebrem en el Palau al tercer classificat, el C. B. Vegafibra de Guardamar, un equip molt seriós que porta una gran temporada. Esperem que les bones sensacions d'aquesta jornada es concreten i tinguem opcions de portar-nos el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.