dilluns, 4 de febrer de 2019

Resultats Jornada 16


Cara i creu en els partits jugats el passat cap de setmana. Les bones notícies arribaven el dissabte des de'l Verger amb la contundent victòria del Lavisane. Per contra, el Perfiles Pleck queia derrotat en el seu desplaçament a Alacant.

C. B. El Verger: 37 - Lavisane C. B. Benissa: 53

Àmplia victòria del Lavisane en una pista molt difícil, superant amb claredat a l'equip local i a les adverses condicions climàtiques. El partit va ser controlat en tot moment per l'equip benisser que es va mostrar superior a un equip local que no va poder oposar resistència.
Amb aquesta victòria el Lavisane es consolida en la zona mitjana de la classificació i pensa a continuar escalant posicions.

Dimalux B. Sant Gabriel: 59 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 45

Desplaçament a Alacant per a jugar contra un equip intens i que lluita per recuperar la categoria que van perdre l'any passat.
El partit va començar amb els dos equips aplicant-se en defensa. D'eixida vam estar un poc més encertats que ells, el que ens va permetre tenir xicotets avantatges fins al minut 8 de partit. A partir d'aquest moment els locals van començar a anotar amb certa regularitat i a poc a poc es van escapar en el marcador. Després del descans vam tindre una alarmant pèrdua de concentració que va permetre al Dimalux sentenciar el partit i aconseguir una clara victòria davant un equip que mostra pocs arguments per a competir en aquesta categoria.

Dimalux Basket San Gabriel: 59 (10 - 21 - 16 - 12)
Giardino (5), Esteban, Bilic (6), Fernández (11), Albero (3), Kovacs, Cremades (4), Medina (8) i Botella (22).

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 45 (9 - 13 - 8 - 15)
David (8), Carles (10), Frank, Álvaro (1), Felipe, José (4), Jorge (6), Edu (4), Toni (6) i Teo (6).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.