dimecres, 13 de febrer de 2019

Resultats del diumenge 10 de febrer


Jornada redona per al C. B. Benissa. El Lavisane guanyava amb molta claredat i bon joc, mentre que el Perfiles Pleck aconseguia una victòria molt treballada davant un rival directe i que té valor doble perquè ens dóna l'average particular enfront d'aquest equip.

Lavisane C. B. Benissa: 75 - Zona Norte Alacant: 25

Ens va costar entrar en joc enfront d'un rival molt jove i que va eixir més intens. D'eixida un parcial en contra de 3 - 10 donava els primers avantatges als visitants, però ràpidament l'equip es va aplicar en defensa i va deixar sense idees al Zona Norte, alhora que aconseguíem anotar amb bastant facilitat. Es va arribar al descans amb un contundent 42 - 14 i tots els jugadors aportant.

En la segona part tot va continuar de manera similar, amb un equip visitant que una vegada esgotat el factor sorpresa del començament del partit no podia oposar resistència. Al final, 50 punts de diferència enfront d'un jove i combatiu rival.

Lavisane C. B. Benissa: 75 (20 - 22 - 17 - 16)
Toni (3), Ximo (5), Tom (20), Kike (16), Soli (3), Juan (9), Chupete (9), Diego (1), Pepe (2) i Miquel (7).

C. B. Zona Nord Alacant: 25 (12 - 2 - 5 - 6).

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 57 - C. B. Cabo de Santa Pola: 46

Important partit el que es jugava contra un rival directe i que com nosaltres es troba en hores baixes.

L'equip visitant es va presentar amb escassa rotació, per lo qual d'eixida vam pretendre ofegar-los en defensa i eixir amb rapidesa per a evitar que muntaren la seua previsible defensa en zona. Res d'això es va complir, durant el primer temps vam estar molt freds i els rivals ens van defensar en una individual sense complexos. Diversos desajustaments defensius nostres van permetre als seus pivots castigar-nos des de posicions pròximes a l'anella i no podíem aconseguir dominar el joc. Després de nombroses alternatives en el marcador es va arribar al descans amb un 31 - 33 favorable al Santa Pola que reflectia la igualtat vista.

Va ser després del descans quan per fi aconseguírem marcar les primeres diferències significatives recolzats en una bona defensa (13 punts rebuts en la segona part) i beneficiats per l'absència momentània d'un de les seues pivots, que havia patit un colp poc abans del descans. Una vegada que aconseguim avantatges pròxims als 10 punts vam poder jugar amb més calma per a guanyar un partit vital i a més quedar-nos amb el bàsquet average de cara a possibles empats a final de temporada.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 57 (12 - 19 - 15 - 11)
David (7), Carles (6), Frank (6), Álvaro (5), Felipe (5), Jorge, José (7), Tom (7), Pau (4), Adri (8) i Teo (2).

C. B. Cabo de Santa Pola: 46 (13 - 20 - 6 - 7)
Sáez (8), Canales (9), Macià, Flores (21), Montalbán (1) i Capel (7).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.