dilluns, 14 de gener de 2019

Resultats Jornada 13


Es van reprendre les competicions després de dues setmanes de descans. Els dos equips jugaven fora, i cap va poder portar-se la victòria per a Benissa.

C. B. Cullera: 50 - Lavisane C. B. Benissa: 42.

Difícil desplaçament el que tenia el Lavisane, jugava contra el segon classificat i encara que el resultat demostra que es va lluitar fins al final no es va poder aconseguir una victòria que ens haguera acostat a les primeres posicions de la classificació.

Diumenge que ve nova oportunitat per a enganxar-se a la zona temperada de la classificació. A les 10.00 rebrem en el Palau Sant Pere al C. B.Còndor d'Alacant, tercer classificat de la lliga.

ATS Club Elx: 62 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 47.

Àmplia derrota davant un dels equips que ocupen la part mig-alta de la classificació. Un joc d'atac desastrós ens va llastrar i va impedir que poguérem arribar amb opcions als minuts finals del partit.

ATS Club: 62 (14 - 16 - 18 - 14)
Affis (2), Madrid (8), Loyola (4), Lidón, Cremades, G. (10), Cremades, M., Contreras, (7), Cavés (6), i Jiménez (25).

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 47 (11 - 8 - 13 - 15)
David (1), Frank (7), Álvaro, Felipe (16), José (1), Edu (10), Pau (4), Adri (6) i Teo (2).

El diumenge que ve, en el Palau Sant Pere a les 12.00 del matí i a continuació del partit del Lavisane, rebrem al C. B. Oriola en un partit en el qual hi ha molt en joc. Els dos equips necessitem la victòria per a escapar de les posicions baixes de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.