dilluns, 12 de novembre de 2018

Jornada 11 de novembre


Nova jornada per als nostres equips. Tots dos van jugar el diumenge, amb una clara victòria del Lavisane i una nova derrota per al Perfiles Pleck en el seu desplaçament, aquesta vegada a Rafal.

Lavisane C. B. Benissa: 81 - Bàsquet Altea: 29Gran partit de tot l'equip enfront d'un Altea que no va poder aturar el vendaval de joc dels locals. Des de molt prompte es va veure que el Lavisane jugava amb dues velocitats més, dominant el rebot i llançant ràpids contraatacs que no donaven temps a que la defensa visitant es replegara. A més va haver-hi un gran encert en el tir a distància. Així, les diferències no van deixar d'augmentar fins a l'incontestable marcador final.
Dissabte vinent hi haurà desplaçament al Campello amb l'objectiu de concretar el bon moment de l'equip.C. B. Siglo XXI Rafal: 60 - Perfiles Pleck C. B. Benissa: 57Novament vam tornar de buit d'un desplaçament, les dificultats que tenim per a generar joc d'atac ens llastren i ens han impedit guanyar diversos partits que estaven en la nostra mà.
L'inici va ser calcat al dels últims desplaçaments, aconseguim avantatges ràpidament però som incapaços d'aprofitar-nos d'aquesta situació per a asserenar el nostre joc i poder fins i tot augmentar la diferència. Hi ha fases en què tenim al rival "grogui" però arriba un moment en què estem 3 o 4 minuts sense anotar i se'ns va tot el treball. Arribem a un final igualat en el qual ens veiem incapaços de superar al rival i acabem perdent. Ahir diumenge va ser lo mateix.

C. B. Siglo XXI Rafal: 60 (15 - 10 - 17 - 18)
González, J., De Gracia (17), Monsalvo (14), Aristinuño (2), Cabrera (2), Alcora, Montesinos (10), Sanz i González, C. (15).

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 57 (16 - 11 - 13 - 17)
David (10), Teo (7), Álvaro (2), Frank (14), Adri, Jorge (4), José (11), Edu, Pau (2) i Toni (7).

El dissabte que ve tindrem una nova oportunitat d'estrenar-nos fora de casa. El desplaçament serà a Altea, un rival molt complicat i que suposarà un bon test per a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.