dilluns, 22 d’octubre de 2018

Gran matinal de bàsquet en el Palau Sant Pere.


Ahir diumenge vam poder gaudir d'una intensa matinal de bàsquet a Benissa. Finalment l'alerta meteorològica no va ser a majors i es van poder disputar els partits programats.

Entre tots dos partits aprofitàrem l'ocasió per a fer-nos la foto conjunta de tots els equips, incloent als més joves de l'Escola Municipal de Bàsquet.




Lavisane C. B. Benissa: 58 - C. B. El Verger: 60

El matí començava amb el debut en lliga del Lavisane. Partit molt competit que es va posar de cara per als nostres amb avantatges de fins a 8 punts en l'últim quart. No obstant açò, els visitants van aconseguir retallar fins a forçar la pròrroga. En ella es va jugar a un alt ritme i gran nivell d'encert, amb nombroses alternatives. Finalment, el Verger va poder portar-se la victòria apuradament.
El dissabte, desplaçament a Mutxamel amb l'objectiu de portar-nos la victòria.

Perfils Pleck C. B. Benissa: 70 - Dimalux Básket San Gabriel: 67

Al tercer partit va arribar la primera victòria del Perfiles Pleck en un partit molt disputat enfront d'un equip que la temporada passada jugava en categoria superior.



D'eixida els nostres rivals van plantejar una defensa molt presionant en la línia exterior i gran mobilitat en atac buscant el tir exterior, premisses que ens havien fet mal fins ara. No obstant açò en aquesta ocasió eixim amb la lliçó apresa, controlem el joc i prompte aconseguim avantatges importants que van arribar a ser fins a de 9 punts al descans.
Però, la volta de vestuaris va ser fatal per a nosaltres, el Dimalux amb un canvi defensiu i gran encert exterior ens va endossar un ràpid parcial de 0 - 9 que empatava el partit. A partir d'ací vam tornar a centrar-nos i aconseguim nous avantatges que no arribaven a ser definitius. Tant és així que a falta de dos minuts els visitants per primera vegada van aconseguir posar-se per davant en el marcador (64 - 65). No obstant açò, juguàrem aquests dos últims minuts amb la suficient serenitat per a tornar a posar-nos per davant i guanyar el partit.
Victoria molt important que ens ha de servir per a guanyar confiança.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 70 (18 - 21 - 12 -19)
Tomi, David (2), Teo (2), Frank (6), Álvaro (10), Felipe (12), Toni, Jorge (13), José (14), Edu (3) i Pau (8).

Dimalux B. San Gabriel: 67 (15 - 15 - 16 - 21)
Niño, Giarnino (5), Esteban (4), Pareja (7), Ruiz (4), García (2), Fernández (8), Alcaraz (16), Megía (4), Medina (17) i Jiménez.

El dissabte que ve ens desplaçarem a Santa Pola amb la intenció de seguir sumant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.