dimarts, 20 de març de 2018

El Perfiles Pleck imposa la seua llei a Sant Joan i queda com a líder en solitari.

Dissabte que ve podria concretar-se l'ascens de categoria.Diumenge passat ens desplaçàvem a Sant Joan per a iniciar el sprint final d'aquesta lliga sabent que qualsevol derrota a hores d'ara pot ser fatal. En els instants previs a l'escalfament ens arribava la notícia de la derrota del Dimalux Bàsket Sant Gabriel en el partit que disputava com a local enfront del C. B. Ifach Calp, amb el que un victòria ens permetria liderar en solitari la classificació.

A causa de les circumstàncies amb les quals ens presentàvem, plantejàrem tot el partit amb una defensa en zona per a protegir-nos de l'acumulació de personals i del desgast dels jugadors. L'aposta ens va eixir bé des del principi, els nostres rivals tenien un percentatge d'encert molt fluix i dominàvem el rebot, la qual cosa va fer que apenes passàrem dificultats en tot el partit. En atac no vam estar tan fins, fallant cistelles que semblaven senzilles i nombrosos tirs lliures. Açò va evitar que el marcador al descans haguera sigut d'escàndol, anant-nos al vestuari amb un 11 - 26 però amb la confiança de saber que teníem el partit controlat i sense apenes haver-nos desgastat.

Després del descans tots dos equips vam fer un pas avant, l'equip local va tractar d'apurar les seues possibilitats eixint amb més força i nosaltres començàvem fer contraatacs veient que teníem suficient combustible per a la resta del partit. El joc va ser més vistós, a més començàvem a dominar el rebot també en el cèrcol rival el que ens donava segones opcions i carregava al Sant Joan amb moltes faltes personals. Arribàrem al final del partit amb 37 punts d'avantatge i havent guanyat totes els quarts, senyal de la solvència amb la qual ens vam portar la victòria a Benissa.

La pròxima jornada la jugarem a casa però no en l'horari habitual. Serà dissabte que ve dia 24, a les 17.30 hores en el Palau Sant Pere. El nostre rival serà el C. B. Maristas d'Alacant, equip que ocupa la tercera posició en la classificació. En cas de guanyar aconseguiríem matemàticament l'ascens mancant tres jornades, i per aquest motiu ens agradaria comptar amb la major presència possible d'aficcionats per a compartir amb tots vosaltres aquest esdeveniment.

Us esperem!


C. B. Sant Joan: 28 (4 - 7 - 5 - 12)
Hernáiz (2), Serrano, Díaz, J. (6), Lorente (3), Fernándiz (6), Guijarro (2), Giner (2), Bernabéu (2), Díaz, A.  i Llopis (5).

C. B. Perfiles Pleck Benissa: 65 (13 - 13 - 18 - 21)
Tomi (14), David, Carles (26), Frank (11), Álvaro (8) i Pau (6).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.