dilluns, 5 de març de 2018

El C. B. Benissa guanya en un partit de guant blanc.


L'equip encararà la fase decisiva de la temporada en la primera posició de la classificació.


Rebíem el diumenge al C. B. Verger amb l'absència d'última hora del nostre entrenador, per la qual cosa els jugadors vam haver d'improvisar sobre la marxa i autogestionar-nos al llarg del partit. Vam començar amb més ritme que els nostres rivals, amb una bona defensa, atacs fluids i imposant-nos en ambdues cistelles, gràcies a la qual cosa vam aconseguir un parcial inicial de 16 - 2. Però a partir del minut 7 vam perdre aquesta clarividència i els nostres rivals ens van castigar amb un 1 - 12 en els últims tres minuts d'aquest període, al que s'arribava amb un ajustat 17 - 14.

Durant el segon quart vam ser capaços de fer valdre la nostra defensa, no deixem anotar al Verger en jugada de camp i a poc a poc l'avantatge va anar creixent fins a arribar al descans amb un 32 - 18 que ens donava certa tranquil·litat.

Després del descans la tònica del partit no va canviar, als visitants els seguia costant molt anotar i gràcies a que vam tenir uns minuts inspirats en atac aconseguim un parcial de 26 - 5 que trencava definitivament en partit. L'últim període es va jugar sense cap tensió per part dels equips, sent el marcador final de 68 - 29 en un partit jugat amb gran esportivitat.

La setmana pròxima no jugarem, serà la nostra jornada de descans. El següent partit que jugarem serà el 18 de març en Sant Joan, primer dels quatre partits que ens queden per a acabar la lliga i en la qual ens trobem en una bona posició per a aconseguir els nostres objectius.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 68 (17 - 15 - 26 - 10)
Tomi (10), David (7), Carles (6), Frank (18), Felip (9), Jorge (10), José, Edu (8) i Pau.

C. B. El Verger: 29 (14 - 4 - 5 - 6)
Giner (4), Henríquez (5), Miralles (4), Ferrer (6), Cervera (3), Mayor (2), Guaita (2), Ferrer, P. i Moncho (3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.