dilluns, 15 de gener de 2018

Còmode triomf per a començar l'any.

El Perfiles Pleck aconsegueix una important victòria enfront d'un rival directe.


El diumenge passat tornava la competició després de l'excessiva aturada nadalenca, 28 dies des de l'últim partit que disputem enfront del C.B. Maristas. Aquest detall, junt dels condicionants d'un rival que acudia amb moltes baixes, es van deixar notar en el joc, en ocasions imprecís, entre dos bons equips.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles que va mantenir el marcador igualat. No aconseguíem tancar el rebot concedint així segones opcions al Xelasport. En els últims minuts d'aquest període per fi ajustem la nostra defensa i millorem l'efectivitat en atac, començant a marcar les primeres diferències.

El segon quart va transcórrer de manera similar, si bé fallem moltíssims contraatacs per no poder donar l'última passada en condicions. Aquest detall, unit a l'encert del seu jugador nº 12 des del perímetre, va mantenir als visitants encara amb opcions al descans (34 - 26), si bé començava a ser manifesta la nostra superioritat física.

En efecte, el tercer quart va ser en el qual vam trencar definitivament el partit. Només rebérem dos punts en aquest període, en el qual vam imposar nostra major profunditat de banqueta. Fins al final del partit les diferències no van deixar d'augmentar arribant-se a aqueix 79 - 39 definitiu, 40 punts d'avantatge que poden ser molt útils de cara l'average final.

El diumenge que ve jugarem a Alacant l'últim partit de la primera volta. Serà enfront del Dimalux Sant Gabriel, equip que marxa en segona posició a un partit de nosaltres. Fins avui s'ha mostrat com l'equip més anotador de la lliga, per la qual cosa necessitarem aplicar-nos en defensa per a tenir opcions de portar-nos el partit.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 79 (22 - 12 - 17 - 28)
David (2), Carles (24), Raúl (20), Frank (2), Álvaro (6), Felip (17), Jorge (2), José (2), Edu (2) i Pau (2).

C. B. Xelasport: 39 (14 - 12 - 2 - 11)
Martínez (2), Botella (4), Caparrós (7), Tomás (2), Wizner, A. (19), Zamora (5) i Wizner, D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.