dilluns, 13 de novembre de 2017

El Perfiles Pleck C. B. Benissa guanya sobre la botzina

Dos tirs lliures anotats a poc més d'un segon per a finalitzar el partit fan que la victòria es quede a casa

Victòria molt patida del C. B. Benissa en un partit en el qual mai ens sentírem còmodes, al que es va arribar a l'últim minut amb tot en contra i que finalment va caure del nostre costat gràcies a un triple i dos tirs lliures anotats en els últims segons.

Començàrem el partit amb poc ritme, no obstant açò en els últims 4 minuts del primer període semblava que començàvem a espavilar i amb un parcial de 10 - 0 aconseguírem un avantatge que semblava encarrilar el partit. Va ser un miratge, a partir d'ací vam perdre el ritme i vam caure en un joc lent, sense verticalitat i molt previsible que afavoria als nostres rivals. A partir d'ací ens va costar un suplici anotar qualsevol cistella, el partit es va igualar i el marcador va anar alternant-se amb mínims avantatges a favor de qualsevol equip. Al final del tercer quart el marcador era de 37 a 33 al nostre favor, tot un botí veient com estàvem jugant.

El començament de l'últim període encara va ser pitjor per als nostres interessos, i en 8 minuts apenes vam ser capaços d'anotar 2 punts. Així, arribàrem mancant 40 segons per a la fi amb 4 punts de desavantatge i dos tirs lliures per al C. B. Còndor, que va fallar tots dos. En l'atac posterior Alfred va anotar un triple ràpid que ens posava a un punt, es va defensar bé i el nostre últim atac a la desesperada va ser frenat amb falta sobre Carles, que va anotar els dos tirs lliures amb apenes un segon de temps en el marcador i sense temps més que el C. B. Còndor intentarà un tir llunyà.

El diumenge que ve ens desplaçarem al Verger, partit complicat pel rival i les característiques de la pista.

Perfiles Pleck C. B. Benissa: 46 (21 - 7 - 9 - 9)
Joan, Tomi (4), David (9), Carles (16), Alfred (3), Jorge (8), Edu (6) i Pau

C.B. Cóndor Alacant: 45 (11 - 15 - 7 -12)
Gómez (6), Ruiz (4), Cayuelas (2), Moreno, Rodríguez, Martínez (6), Adobbati (11), Soler (6) i Pérez (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.