dilluns, 30 d’octubre de 2017

El Perfiles Pleck C. B. Benissa continua invicte.

Tots els jugadors van disposar de minuts

Tercera jornada de lliga per a un C.B. Benissa que compta els seus partits per victòries. En aquesta ocasió rebíem al C.B. Innova de Mutxamel, equip que va mostrar bons conceptes però al que el seu desavantatge físic li va impedir competir fins al final del partit.
Des del salt inicial començàrem a marcar diferències al nostre favor, encara que durant la primera quart els nostres rivals van aconseguir mantenir el tipus i que el partit no es trencara. Va ser a partir del segon quart quan aconseguírem imposar el nostre ritme i a poc a poc les diferències van començar a ser notables. En atac fallàrem algunes cistelles fàcils i diversos tirs lliures, però en defensa vam estar molt seriosos i no els deixàvem anotar amb continuïtat. Al descans arribàrem amb un clar 36 - 13.
La volta des de vestuaris no va variar el guió, si bé en defensa canviàrem a zona veient les dificultats que tenia el nostre rival per a anotar des de lluny. Ens va funcionar bastant bé fins a quasi el final del partit, quan una lleugera relaxació per la nostra banda va ser aprofitada pels visitants per a anotar algunes cistelles consecutives.
La setmana que ve ens desplaçarem a Calp per a jugar el partit corresponent a la quarta jornada de lliga. Serà el dissabte 4 de novembre, a les 20.00 hores.

C.B. Benissa: 70 (17 - 19 - 18 - 16)
Joan (2), Tomi (8), David (9), Carles (11), Alfred (4), Frank (6), Álvaro (7), Jorge (10), José (13) i Pau.

C.B. Innova de Mutxamel: 28 (9 - 4 - 7 - 8)
Ortín (3), Selva (4), Doval (4), Osuna (3), Molina, Pastor (5), Sánchez (2), López (3), García (1) i Núñez (3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.