dimarts, 6 de desembre de 2016

Victòria sense brillantor del Lavisane Benissa

Dissabte passat ens desplaçàvem a Tavernes de la Valldigna per a enfrontar-nos a l'equip local, un conjunt que es troba en les últimes posicions de la classificació i que fins a la data només ha guanyat un partit. A pesar de la victòria l'equip va donar una imatge molt pobra, especialment en la segona part, jugant el pitjor partit fins a la data. En esta segona part del partit inclús es va perdre el marcador parcial d'este dos quarts front un equip que en la primera part s'havia mostrat molt inferior al nostre.

Com ve sent habitual començàrem un poc freds, arribant al minut tres de partit amb un 5 a 2 en contra. A partir d'ací aconseguim imposar la nostra defensa per a no rebre ni un punt més en la resta del quart. Al mateix temps, en atac jugàvem amb criteri movent bé la pilota i buscant els desajustos en la defensa del rival. Aconseguírem una bona connexió entre els jugadors exteriors i els interiors per a a poc a poc anar obrint bretxa en el marcador, arribant al final d'este quart amb un clar 5 a 18 favorable.

El segon quart va ser semblant, la nostra defensa marcava el ritme del partit i aconseguírem que no ens anotaren una canastra en joc fins al minut 8 d'este període. En atac jugàvem amb molta calma i continuàvem castigant la defensa rival per poc que aconseguírem donar quatre passes seguits. Arribàrem al descans amb un marcador de 8 a 34, sense fer res de l'altre món però amb una gran actitud en defensa que deixava sense arguments al nostre rival. Fins al moment estava sent un partit prou correcte per la nostra part.

En el descanso es va comentar que no havíem d'abaixar la guàrdia, que havíem de seguir esforçant-nos i lluitant fins al final del partit. El tercer període va començar amb un ràpid parcial de 2 a 7 al nostre favor, i a partir d'ací l'equip es va desconnectar. Deixàrem de jugar amb paciència en atac, pecàrem d'individualisme i es va abaixar el ritme de circulació del baló. Els sistemes d'atac van deixar de fer-se. L'actitud no va ser la millor, i encara que els nostres rivals no van tornar a anotar fins al minut 7 nosaltres tampoc ho féiem, i així ells es van vindre amunt per a ficar-nos 11 punts en estos tres últims minuts i aconseguir guanyar el marcador parcial d'este període. Fins al moment, havíem encaixat 10 punts en 27 minuts, i en només tres rebérem 11 punts seguits.

L'últim quart va ser un suplici per a nosaltres. Ens havíem eixit del partit, i encara que volíem ja no vam poder tornar a enganxar-nos. El Tavernes s'havia donat compte i jugava amb més alegria, pressionant més en defensa el que unit al nostre desencert es traduïa en contínues pèrdues de baló per la nostra part. Va acabar el partit amb un nou parcial desfavorable, la qual cosa significava que havíem perdut el tanteig de la segona part per 24 a 20 davant d'un equip que en la primera mitat s'havia demostrat incapaç davant de nosaltres. Un seriós avís que ha de fer-nos reflexionar de cara als pròxims partits.

C.B. Tavernes 32 (5 - 3 - 13 - 11): Llàcer, Selfa (2), Ferrando, Rodríguez, Gascón (4), Pachés, Almiñana, J., Mahiques (8), Almiñana, V. (2), Palomares (3), Pita i Melero (13).

Lavisane Benissa 54 (18 - 16 - 10 - 10): Juancar (10), Tomi (3), David (8), Pere (3), Frank (16), Felip (12), Moli (2) i Borja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.