dimecres, 14 de desembre de 2016

El Lavisane Benissa B complix i seguix al capdavant de la classificació.

Dissabte passat tornàvem a jugar en el nostre camp després de dos eixides consecutives, enfrontant-nos a un combatiu C.B. Bellreguard que va competir fins al final. Vam fer un partit molt correcte, amb bons moments de bàsquet que van fer disfrutar al públic assistent i una actitud i camaraderia a valorar positivament.

Començàrem el partit carregant el joc interior, i amb un alt percentatge d'encert prompte aconseguírem avantatges que rondaven els 10 punts. No obstant això, el Bellreguard va retallar ràpidament esta diferència amb diversos triples i així va finalitzar este primer quart amb un ajustat 17 a 16 al nostre favor.

Durant el segon quart aconseguírem equilibrar l'aportació ofensiva entre els jugadors interiors i els exteriors, la qual cosa unit a un canvi de defensa ens va fer arribar al descans amb un avantatge de 9 punts.

El tercer quart va ser en el que millor vam estar. Tots els jugadors havien entrat ja en joc i aportaven a l'equip, es movia bé el baló i aconseguíem traure avantatge dels desajustos que generàvem al rival. Aconseguim un nou parcial favorable de 9 punts per a arribar al final d'este període amb un 57 a 39 al nostre favor.

Començàrem l'últim quart amb la mateixa fluïdesa en atac, la qual es va concretar en un contundent parcial de 12 - 0 que ens posava amb 30 punts d'avantatge. A partir d'este moment ja juguàrem amb més reserves per a no castigar a diversos dels nostres jugadors que arrossegaven molèsties. Es va arribar al final del partit amb un clar 77 a 54 al nostre favor.

La setmana que ve jugarem l'últim partit de l'any davant del C.B. Teulada, precisament l'altre equip que queda invicte en el nostre grup, per la qual cosa el que resulte vencedor arribarà a la parada nadalenca com a líder en solitari.

Lavisane Benissa 77 (17 - 22 - 18 - 20): Tomi (14), David, Carles (20), Pere (2), Frank (15) Felip (24) i Moli.
C.B. Bellreguard 54 (16 - 14 - 9 - 15): Gregori, Boscà (6), Català (6), Marí (5), Tarrasó, García (8), Pellicer (6) i Sivera (23).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.