divendres, 11 de novembre de 2016

Tercera victòria del Lavisane

El Lavisane Benissa va aconseguir la tercera victòria de la temporada en un partit en què el gran encert en el tir exterior, amb 13 triples (7 de Manolo i 5 de Felip), va desembossar un partit que estava sent poc vistós. 
Iniciem el partit amb una defensa individual tractant de robar balons i eixir al contracolp amb rapidesa, però en este primer quart no aconseguim ficar-nos en el partit i el C.B. Verger va traure profit de xicotets desajustaments defensius per a acabar este període amb un ajustat marcador de 13 a 12.
En el segon quart comencem a veure l'anella amb més facilitat, però en defensa continuàvem donant facilitats que eren aprofitades pel seu jugador Del Rincón (9 punts en este quart) per a impedir que ens distanciàrem en el marcador. Arribem al descans amb un avantatge de 9 punts (33 - 24) , i amb una lleugera millora en el joc. 
L'inici del tercer quart va seguir pels mateixos paràmetres, arribant al minut 4 d'este període amb un marcador de 43 - 32. A partir d'este moment, endossem els nostres rivals un parcial de 17 - 0 fins al final del quart per a trencar definitivament el partit (60 - 32).
L'últim període es va jugar amb gran esportivitat per part d'ambdós equips i sense faltes innecessàries que allargaren el partit. Va ser un quart entretingut per als aficionats assistents, amb un marcador alt i sense parades en el joc. Arribem al final del partit amb el marcador favorable de 83 a 48, victòria que ens permet seguir en els llocs capdavanters de la taula classificatòria.
Lamentar la lesió de Fabià, que va haver d'abandonar el partit en el tercer quart, i al que desitgem una ràpida recuperació.

Lavisane Benissa: 83 (13 + 20 + 27 + 23)Carles (12), Pere, Raúl (9), Frank (6), Manolo (31), Felip (22), Moli (3), Borja i Fabià.

C.B. El Verger: 48 (12 + 12 + 8 + 16)Del Rincón (16), Henríquez, Martínez, Miralles (14), Ferrer, Cervera (6), Mayor, Llompart, Guaita (6), García (2) i Moncho (4)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.