dimarts, 15 de novembre de 2016

El Lavisane torna a guanyar malgrat les baixes

El Lavisane Benissa va aconseguir una nova victòria en un partit amb prou similituds amb el què guanyem la setmana anterior enfront del C.B. Verger. El resultat final va ser molt contundent, no obstant això l'equip local va arribar a anar guanyant en els primers minuts de partit gràcies al seu alt encert en el triple. Un parcial de 0 a 28 al nostre favor va encarrilar definitivament el resultat al nostre favor.
Eixim en defensa individual, però ens va costar agafar el ritme de partit. En el minut 5 perdíem 9 a 3, i només gràcies a tres triples consecutius de Manolo vam poder donar la volta al marcador. No obstant això, no acabàvem de jugar amb fluïdesa. Finalitzem este primer quart amb un marcador de 15 a 16 al nostre favor.
El segon quart va començar amb dos triples consecutius dels nostres rivals que els tornaven l'avantatge en el marcador, i encara que a poc a poc anàvem pujant nostra activitat en defensa no acabàvem de desapegar-nos. Arribem al minut 8 d'este període guanyant 25 a 29, i a partir d'ací aconseguim un parcial de 0 a 13 per a arribar al descans amb un bo avantatge de 17 punts (25 - 42).
Vam tornar de vestuaris amb la consigna de pujar el nivell en defensa per a eixir en ràpids contraatacs i castigar a l'equip rival aprofitant la nostra superioritat física. D'esta manera aconseguim que el C.B. Polinyà no anotara cap punt en els primers 9 minuts, i es van veure moments d'una bona activitat defensiva per la nostra part i de bones transicions en atac. Es va arribar al final d'este període amb un resultat de 30 a 61.
L'últim quart va ser de tràmit. Als nostres rivals els havia abandonat el físic i no podien parar ja les nostres ràpides eixides en contraatac en què quasi sempre arribàvem amb superioritat a l'anella contrària. Aconseguim ficar 30 punts en este últim quart, evidenciant que havíem anat a més conforme avançava el partit, i aconseguint una jornada més un joc col·lectiu en què tots els jugadors van aportar en algun moment del partit.
Per a finalitzar, podem destacar la volta de Tomi després de la seua llarga lesió, qui va jugar a bon nivell i es va mostrar encertat de cara a l'anella rival especialment en la primera part.

C. B. Polinyà: 36 (15 - 10 - 5 - 6): Vidal (4), Palau (2), Catalán (5), Pérez (8), Bosch (8), Lapuebla i Ferrer (9)
Lavisane Benissa: 91 (16 - 26 - 19 - 30): Juancar (8), Tomi (15), Carles (26), Frank (14), Manolo (13), Felip (13) i Moli (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.