dilluns, 21 de novembre de 2016

El Lavisane Benissa B s'emporta el duel d'invictes

Dissabte passat aconseguim una important victòria enfront del jove i intens equip de Sueca, que arribava a esta cita invicte i ocupant la segona posició en la taula classificatòria. Va ser un partit en què portàrem la iniciativa des del bot inicial, amb avantatges que rondaven els 20 punts, però que no aconseguim trencar-ho definitivament a causa de nombroses errades nostres en canastres que pareixia fetes. Així, en dos ocasions van aconseguir rebaixar el desavantatge a 8 punts, però ens vam mantindre ferms i vam poder acabar el partit sense sobresalts.

El nostre començament de partit va ser de llarg molt millor del que ho veníem fent fins ara. Aconseguim la primera cistella, i amb una defensa molt activa, domini en el rebot i bona circulació del baló aconseguim els primers avantatges importants. Esperàvem la defensa agressiva dels nostres contrincants i vam saber moure bé el baló per a superar-la. Dos canastres consecutives de Moli en els últims instants d'este quart van deixar el marcador en un clar 19 - 10 al nostre favor.

El segon quart va continuar de manera semblant, no obstant això comencem a fallar cistelles que pareixien molt senzilles i això ho van aprofitar els rivals per a retallar les distàncies. Dos triples consecutius de Manolo ens va tornar l'avantatge de deu punts i encara que continuàvem fallant en atac, el control en el joc era nostre. En els últims minuts d'este quart dos triples quasi seguits de Felip deixaven un resultat al descans de 37 - 23 al nostre favor, i la sensació estranya de què podríem haver-hi trencat el partit definitivament de no ser per les nostres imprecisions.

El tercer quart va començar amb 5 punts seguits dels visitants, però prompte comencem a imposar novament el nostre joc per a aconseguir un avantatge de 19 punts que es va mantindre fins als dos últims minuts d'este període, en els que una desconnexió per la nostra part ens va costar un dur parcial de 0 - 9 que deixava el partit obert per a l'últim quart.

El període definitiu va començar de manera molt favorable als nostres interessos, amb un 6 - 0 en a penes un minut que ens tornava la tranquil·litat i ens va fer jugar amb més calma. L'equip de La Encarnación va tractar de fer una pressió a la nostra pujada de baló però no els va donar bon resultat. En els minuts finals el gran encert de Tomi des del tir lliure ens va permetre mantindre l'avantatge i arribar al final del partit amb el marcador de 65 a 48.

Lavisane Benissa: 65 (19-18-13-15)Juancar, Tomi (14), Carles (10), Pere, Frank (16), Manolo (11), Felip (10), Moli (4) i Borja.

C. B. La Encarnación: 48 (10-13-17-8)Morera (12), Ferrer (2), Granell, Biendicho (8), Alcañiz (8), Llopis (3), Palacios (3), Beltrán (12) i Messeguer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.