dimarts, 25 d’octubre de 2016

Nova victòria del Lavisane Benissa B

El Lavisane Benissa B es va portar de Pego una merescuda victòria en un partit que es preveia complicat per les molèsties que arrossegaven diversos dels seus jugadors i per l'estil de joc del rival, basat en una defensa molt agressiva i la constant mobilitat dels seus jugadors. Ens havíem enfrontat a este rival en pretemporada i sabíem que la clau passava per jugar concentrats i per un sacrifici dels jugadors exteriors, que en este partit havien de fer el "treball brut" i patir les envestides dels seus pars. Ambdós premisses es van complir.

L'inici del partit va ser contrari als nostres interessos, no érem capaços de superar la seua aclaparadora defensa i tardem sis minuts a estrenar el nostre marcador. A partir d'este moment comencem a anotar amb més fluïdesa i aconseguim tancar el primer quart amb un xicotet avantatge de 4 punts (6-10), mostra de com era de car anotar en la cistella rival. Encara així, havíem aconseguit aguantar satisfactòriament l'eixida en tromba del rival.

En el segon quart comencem a anotar amb més facilitat davant d'un rival que no podia aguantar el desplegament físic del començament. Ràpidament aconseguim avantatges que superaven els deu punts i pareixia que podíem començar a trencar el partit, però vam tindre un parell de desorientacions defensives que van permetre als jugadors del Pego anotar dos cistelles en els últims segons d'este període, arribant al descans amb un avantatge al nostre favor de deu punts (16 - 26).

El tercer quart va transcórrer per paràmetres semblants, movent en atac el baló amb criteri per a castigar els desajustos defensius d'un rival que a estes altures començava a donar mostres de cansament. El nostre avantatge va arribar a ser de 19 punts, moment en què comencem a jugar de manera més pausada per a evitar que les molèsties que arrossegàvem es convertiren en lesió.


L'últim període va començar amb un ràpid parcial de 0 a 5 al nostre favor, moment en què els dos equips vam paréixer donar per bo el resultat. A partir d'ací va haver-hi un intercanvi de cistelles que ens afavoria i que ens va permetre arribar al final del partit sense sobresalts, amb avantatges al nostre favor que van arribar a ser de 27 punts. Al final, 37 a 61, un avantatge justa segons el que es va veure en la pista de joc.

CB Pego 37 (6-10-11-10): Martínez, Carrió, Ferrando (1), Pérez (1), Síscar, Santiago (4), Mascarell, Vicens, E. (20), Sendra, R. (5), Orihuel (4), Sendra, V. i Vicens, V. (2).

Lavisane Benissa B 61 (10-16-17-18): Borja, Carles (19), Pere, Fabià (5), Juancar (2), Manolo (5), Frank (23), Moli (2) i Felip (5).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.