dilluns, 10 d’octubre de 2016

L'equip A cau derrotat a Canals

El dissabte 8 d'octubre a les 18.00 h al Pavelló Esportiu de Canals, es van enfrontar el conjunt local contra el Perfiles Pleck Benissa. Els nostres van començar molt mal el partit, ja que ni van posar intensitat ni van saber atacar la defensa zonal del Canals. També va contribuir l'especial encert del jugador local amb el número 11, Gijón, qui va encadenar tres triples consecutius. El mateix nombre de faltes que va acumular el jugador referència del Benissa Matt, qui en els primers minuts ja havia acumulat les tres faltes. Dos minuts després l'entrenador visitant ja va demanar un temps mort per a reconduir la situació, però no va tindre cap efecte en la dinàmica desastrosa. La defensa blaneta dels jugadors visitants i el desencert en els tirs donava moltes facilitats als locals que van aconseguir fer algunes senzilles canastres a contraatac. Es va arribar al descans amb una diferència a favor del Canals de 21 punts. Baixa anotació del Benissa que es va quedar amb únicament 11 punts.

Al descans es va canviar l'estratègia i unit a una major intensitat en el joc, va fer que la situació canviara radicalment. El Benissa va plantejar una defensa zonal 2-3, que va permetre assegurar un millor rebot, la consigna de córrer es va complir amb ràpids contraatacs, mentre que en atac estàtic es va realitzar un moviment que va facilitar l'atac a la cistella visitant. A la fi del tercer quart la diferència es va reduir a 10 punts. En el darrer quart, va haver-hi moments, especialment al començament del període que semblava que els de Benissa podien tornar amb la victòria, però els locals van augmentar el ritme i coincidint amb la presència dels seus millor jugadors es va estabilitzar la diferència, que va ser definitivament de 9 punts, 48 a 39 a favor del Canals.

Destacar l'absència en el partit dels jugadors Dani i Diego (qui encara no s'ha incorporat a l'equip), i de l'entrenador titular, Abel Cardona qui estava absent en eixe partit.
Anotadors (Quintet titular en negreta): Toni (5 p.), Augusto (13 p.), Àlex, Pau (2 p.), Matt (4 p.), Jose Andrés (7 p.), Joan (8 p.), Lluís i Soli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.