divendres, 9 de setembre de 2016

Comença la pretemporada del CB Benissa

El passat 29 d'agost van començar a entrenar els components de la plantilla de l'equip sènior. A raó de tres sessions setmanals, vint-i-quatre jugadors s'han posat a disposició d'Abel Cardona, que entrenarà a l'equip una temporada més. En estos primers entrenaments està primant la part física. A poc a poc es va augmentant el ritme de treball, i de moment tots els jugadors estan responent bé.

Per segon any consecutiu el club s'ha inscrit en la Lliga Valenciana, competició organitzada per la federació de Bàsquet i que serveix de preparació de pretemporada. Donat el gran nombre de jugadors s'han format dos equips, denominats C.B. Benissa "A" i C.B. Benissa "B", respectivament. El sènior "A" competirà en una primera fase de grups contra l'Iris Contestà, el C.B. Ondara i el C.B. Pego "A". El sènior "B" ho farà contra el C.B. Pego "B", C.B. Altea "B" i C.B. Dénia "B". La competició començarà el 10 de setembre, i ambdós equips es desplaçaran a Pego per a jugar contra els respectius equips d'eixa localitat. A les 17:00 hores ho farà el sènior "B", mentre que el partit del sènior "A" donarà començament a les 19:00 hores.

Desitgem que esta pretemporada transcórrega sense incidents i que tots els jugadors s'esforcen al màxim, de manera que posen molt difícil a Abel la tasca de triar a aquells que finalment formaran part del primer equip del C.B. Benissa. Confiem en que la gran competència que hi ha es traduïsca en una plantilla que oferisca les majors garanties per a afrontar la temporada 2016-2017, la qual donarà començament el pròxim mes d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.