dijous, 24 de març de 2016

Segona victòria consecutiva dels júniors

L'equip júnior es va trobar amb una situació idèntica a la de la setmana anterior. Rebia a un Ondara que es presentava amb només cinc jugadors disponibles. Tot i això, els visitants mai es van donar per vençuts, ni van eixir amb la mentalitat de tindre el partit perdut. De fet, durant gran part de l'encontre, l'Ondara va comandar el marcador amb curtes diferències. No seria fins el tram final del tercer quart quan el benissers passaren a tindre diferències favorables en el lluminós. Diferències que ja no cedirien fins l'acabament del partit. El nostres jugadors realitzaren un partit bastant correcte, però els va faltar fluïdesa al veure's amb l'obligació de guanyar el partit. Amb aquesta nova victòria, l'equip ascendeix fins la sisena posició de la classificació.

JuJuJu Aquacenter Benissa 49 (12-11-14-12): Jorge, Gonçal (2), Jose Maria (13), Sebastiaan, Lluís (3), Àlex (9), Joan (3), Tom (2), Víctor (6) i Adrián (11).
Escoles Esportives d'Ondara 47 (16-13-5-13)

L'equip sènior va ser clarament derrotat. S'enfrontava també a l'Ondara, un dels equips punters de la competició, i des del primer minut es va veure clarament la diferència de nivell entre ambdós equips. Mentre als benissers els costava tot un món fer cistelles, els jugadors rivals veien l'anella amb total facilitat i encert. L'Ondara va superar als benissers en tots els aspectes del joc. Ara toca centrar-se en els partits més assequibles que queden per tal d'assegurar la permanència en la categoria. 

Perfiles Pleck Benissa 30 (11-7-0-12): Joan (2), Toni (2), David (10), Jose Andrés (2), Joan Giner, Soli (5) i Pau.
C.B. Ondara 82 (31-13-15-23)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.