dijous, 10 de març de 2016

El júnior cau en l'últim moment i el sènior sofreix una clara derrota

L'equip júnior va tindre en les seues mans una victòria que es va escapar en l'últim sospir del partit que el va enfrontar a l'Oliva. En un partit molt igualat des del principi, els locals no va poder distanciar-se mai de forma definitiva. En l'últim quart, les coses es van poar de cara quan dos dels jugadors visitants mes importants, eren desqualificats per acumulació de faltes personals. La diferència a favor en el lluminós va arribar fins als set punts en el definitiu període, però l'errada continuada en el tir lliure (24 de 49 en el global de partit) i un despiste defensiu, va posar per davant a l'equip de la Safor en els instants finals de partit. Els benissers van tindre sis segons per fer una jugada guanyadora que va eixir bé, però el baló no va voler entrar.

JuJuJu Aquacenter Benissa 60 (18-13-20-9): Jorge, Gonçal, Jose (17), Sebastiaan, Lluís (6), Àlex, Jan (2), Tom (5), Víctor (20) i Adrián (10).
CB Oliva 61 (21-14-12-14)

En categoria sènior, el nostre equip rebia al colíder de la categoria, el CB Calp, al qual va plantar cara en el partit d'anada. Aquesta ocasió, però, la situació va ser ben diferent. Els calpins van eixir a pel partit des del minut un, mentre que els benissers poc van poder fer davant el joc ràpid i la defensa asfixiant de l'equip rival. 

Perfiles Pleck Benissa 41 (14-7-8-12): Joan (2), Toni (2), David, Augusto (3), Rafa (4), Matt (11), Jose (4), Soli (5) i Pau (10).
CB Calp 84 (30-20-16-17)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.