dilluns, 29 de febrer de 2016

Els júniors vencen a domicili i els sèniors cauen a El Verger

L'equip júnior va aconseguir una necessitada victòria a domicili en la seua visita a Sedaví en la vesprada del diumenge. Des dels primers minuts, els benissers van estar comandant el lluminós, però no va ser fins la segona part, mitjançant una bona defensa individual en tota la pista, quan van aconseguir trencar, aquesta vegada sí, definitivament el partit. Aquesta defensa va aportar l'equilibri del qual sovint pateix el nostre equip. Equilibri en defensa i atac, equilibri joc interior i exterior. En definitiva, jugar bé.

Logos Sedaví 34 (8-14-4-8)
JuJuJu Aquacenter Benissa 51 (9-16-10-16): Antonio, Gonçal, Jose (8), Sebastiaan, Lluís (12), Àlex (7), Joan, Tom (6), Víctor (16) i Adrián (2).

Pel que fa a l'equip sènior, el dissabte s'enfrontava al Verger, dos equips amb moltes baixes i necessitats de victòria per tal de progressar en la taula classificatòria. Amb unes condicions climatològiques adverses i a l'aire lliure, el començament de Benissa va ser bo, amb un inspirat David que va clavar dos triples consecutius, arribant a la fi del primer quart amb un avantatge de tres punts. La continuació va ser igual, amb el propòsit dels de Benissa de frenar als dos pivots locals que assumien tot el joc d’atac, ja que els exteriors de El Verger estaven molt desencertats. Es va arribar al descans amb un avantatge d'únicament un punt per part dels locals. Així que tot estava per fer en la segona part. El Benissa va intentar la defensa individual per tal de frenar als dos pivots locals, però si bé es parava a un, l'altre era qui feia els punts. Cal afegir les pèrdues d'uns quants balons dels de Benissa, que van permetre traure un avantatge de huit punts que seria després definitiu. Al darrer quart es va aconseguir, mitjançant una defensa zonal 2-3, controlar els pivots del Verger, i semblava que era possible igualar el partit, atenent el magnífic joc d'atac que va mostrar el nostre pivot Matt. Però aleshores van canviar dos coses. Els nostres exteriors no van aportar res en atac els darrers minuts i, simultàniament els baixets del Verger mitjançant el base Llobregat amb dos triples i l'aler Moncho amb cinc  punts, van  acabar per sentenciar el partit a favor dels locals. El proper partit serà contra un Calp molt fort, i es necessitarà entrenar bé aquesta setmana, recuperar alguns jugadors per tal de tindre opcions, encara que el jugar dins de casa ens fa afrontar-lo amb optimisme. Bona actuació d'uns àrbitres que van controlar el partit.

Club Bàsquet Verger 52
Perfiles Pleck Benissa 45: David (8), Rafa (2), Pelli (3), Soli (2), Joan, Matt (20), Pau (2) i Toni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.