dijous, 10 de desembre de 2015

L'equip sènior venç a l'Onil

El dissabte 28 de novembre a les 18:00 h., al Palau Sant Pere de Benissa, i en la pista annexa es van enfrontar el segon equip d'un club de molta solera, el CD Onil, contra el Perfiles Pleck Benissa. El partit es presentava obert  per als de Benissa, ja que els dos equips estaven empatats en la classificació. Al començament del partit es va poder veure que es tractava de jugadors joves que defenien amb molta força, i pressió pel tot el camp, amb una intensitat que resultava ofegadora. El començament dels de Benissa va ser bo amb una magnifica connexió entre el base de l'equip, David que mitjançant llargs passes a José Andrés, va fer que el jove jugador sumara 5 punts en pocs minuts. No obstant això, la forta defensa dels visitants va fer que aconseguiren una renda de 4 punts a favor d'ells al descans. En el segon quart l'entrada en joc de Matt i de Manolo va fer que el Benissa arribara al descans amb un avantatge de 6 punts, després de sobreposar-se a la defensa en tota la pista. En la segona part, la permissivitat arbitral a l'hora d'assenyalar les faltes personals, la intensitat defensiva i les rotacions dels jugadors de Benissa, van fer que arribarem al tercer quart amb empat a 48 punts. En el darrer quart, l'encert de David, Manolo i Matt, i alguna eliminació dels jugadors més importants de l'equip visitant, va fer que els locals guanyaren un partit molt disputat que únicament es va decidir els darrers dos minuts. 
Un gran partit es va veure al Palau Sant Pere. En el partit va debutar Pelli com a jugador de l'equip sènior, un altre jove de la cantera.
Anotadors: Joan (5), David (10), Pelli (2), Augusto (3), Matt (19), Toni , Manolo (14), Álvaro (4), Rafa (2), José Andrés (5) i Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.