dissabte, 24 d’octubre de 2015

Els Alevins del 2004 se citen a Benissa

Benissa acull aquest diumenge 25 d'octubre les Jornades de Detecció per als Alevins de la generació de 2004, el pas previ per a accedir al Programa de Tecnificació 2015/2016. Els dos objectius de les Jornades de Detecció són:
  • En primer lloc, constituir el grup de jugadors/as que s'incorporen al Programa de Tecnificació 2015/2016 per a participar en la Fase de Tecnificació, amb entrenaments periòdics fins al mes de maig en tres seus: Onda, Sedaví i Alacant.
  • En segon lloc, constituir el grup de jugadors/as que s'incorporen a la Fase de Selecció, amb vista a configurar la Selecció Aleví de la Comunitat Valenciana que competirà en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Minibasket.
El Palau Sant Pere de Benissa tornarà a ser, per tant, el lloc triat per a reunir als joves talents de la Comunitat Valenciana. D'allí eixiran la major part de jugadors/es que integraran el Programa de Tecnificació en la temporada 2015/2016. Els horaris de les Jornades de Detecció són els següents:
  • Categoria masculina - de 10´30 a 12´15 h.
  • Categoria femenina - de 12´15 a 14´00 h.
Només podran participar els jugadors/as que hagen rebut la convocatòria de la FBCV després d'haver-se inscrit prèviament a l'activitat. Els participants hauran de vestir l'equipatge de joc del seu club i lliurar als tècnics el document de la fitxa dels jugadors i jugadores perfectament emplenat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.