dimecres, 11 de març de 2015

Resultats jornada 20

L'equip sènior va sofrir dissabte passat una nova derrota (46-61), en aquest cas davant un conjunt de la comarca que ja va vèncer en el partit d'anada, l'Ondara. I és que aquesta no està sent una bona temporada per al Benissa, lluny de les primeres posicions de la taula i amb un balanç negatiu en la relació victòries-derrotes (8-12). La baixada en tots els aspectes (físic, psíquic i de joc en general) ha sigut notable respecte al començament de lliga i en aquesta ocasió el conjunt ondarenc va saber com traure'n profit. A partir d'una molt bona defensa d'ajudes que arribaven a tancar als interiors locals i un atac amb bona fluïdesa de baló i mobilitat de tots els seus jugadors, l'Ondara va dominar l'encontre amb certa comoditat. Els benissers, per contra, no es trobaren mai còmodes en el partit, desplegant un atac poc elaborat que s'estavellà davant la bona defensa rival. Llevat d'algun moment puntual, els nostres mai donaren la sensació de poder retallar diferències, com mostra el fet de que no s'aconseguí imposar-se en cap dels quatre períodes. 
En categoria júnior, l'equip "B" Ajuntament de Benissa, va ser derrotat per deu punts (44-54) a casa en la visita del líder de la categoria, el CB Algemesí. El partit va estar ben igualat, però la profunditat de banqueta del visitants i la qualitat dels seus interiors resultaren determinants en l'esdevenir del partit.
________________________________________________________________________

Perfiles Pleck Benissa 46 (12-14-9-14): Nico (8), Toni (1), Tomi (2), David (3), Carles (13), Rafa (4), Manolo (2), Álvaro (8), Jorge (2) i Matt (3).
CB Ondara 61 (14-21-14-12): Giner (2), Serrano (4), S. López (9), J. López (14), Cañamas (8), Garcia (3), Palomares (14) i Crespo (7).
________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.