dimecres, 11 de febrer de 2015

L'equip sènior perd en l'últim segon de partit

El dissabte 7 de febrer a les 18:30 h. en la pista del Pavelló Esportiu Ricardo Tormos de Canals, es van enfrontar el Perfiles Pleck contra el Fem Bàsquet Canals. Una altra vegada els nostres  van eixir en tromba, destacant en els primers minuts Carles que amb molta intensitat va aconseguir posar als de Benissa per davant. Gràcies a una defensa pressionant en tota la pista vam aconseguir robar balons i llançar ràpids contraatacs. Va finalitzar el primer quart amb una diferencia de 9 punts pels visitants. La continuació va ser idèntica, amb la única novetat de jugar amb una defensa 3-2, que va mantenir la distància a favor dels de Benissa amb el què es va aconseguir arribar al descans amb 15 punts d'avantatge, i com a únic problema, les personals que acumulava Carles, que no va poder entrar en joc més enllà de dos minuts continuats. Un magnífic atac encapçalat per Manolo. La segona part va canviar del tot. Per una banda l'impuls inicial defensiu es va refredar, al mateix temps que els de Canals van muntar una defensa més forta que va dificultar la circulació del baló. Els pivots locals es van imposar poc a poc a la zona, ajudats per la permissibilitat arbitral i l'encert de 3 punts. Poc a poc la distància va anar acurtant-se i fins i tot quan els de  Benissa van aconseguir agafar una distància de 4 punts, ràpidament la van neutralitzar els locals. El partit es va posar impossible per als de Benissa, i faltant 30 segons perdien de 3 punts, els darrers segons van ser molt emocionats, i els de Benissa gràcies a l'encert de Javi i David als tirs lliures (4/4), van posar als visitants 1 punt per davant quan quedaven únicament 4 segons i mig. Malauradament, els segons van resultar eterns, i amb el propòsit d'ajudar als pivots en la seua defensa, es va quedar un jugador sols, i a falta de 1 segon o menys va aconseguir anotar la darrera cistella del partit tancant el aprtit amb el definitiu 76-75. Mala sort que acompanya als de Benissa en les darreres visites a pistes visitants. 
ANOTADORS: Nico ( 10 p. ), Rafa ( 2 p. ), Manolo  20 p., Javi ( 12 p. ), Carles ( 9 p. ), David ( 13 p. ), Toni (  1p. ), Álvaro, Matt ( 8 p. ).

Dels equips júniors, només l'A tenia partit aquesta jornada contra un assequible Tavernes. Malgrat la diferència entre tots dos equips, els benissers no aconseguiren mai distanciar-se clarament del seu rival. En un ambient fred, els nostres jugadors es mostraren escasos de ritme defensiu i de circulació de baló, amb la qual cosa l'atac sovint es va veure aturat. Però la major qualitat dels benissers va permetre que en moments puntuals del partit s'aconseguiren rendes properes als vint punts amb les quals s'arribà al resultat final de 37-48.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.