dimecres, 11 de febrer de 2015

Crònica de la 13a jornada

El dissabte 17  de gener a les 16:15 h. al pavelló municipal de Sueca van jugar el partit de Primera Zonal entre l'equip local i el Perfiles Pleck Benissa. L'equip de Benissa va acudir amb 9 jugadors en aquesta ocasió, recuperant a Alvaro després de varios partits en els que no va estar present. El Benissa va començar en una defensa 3-2, fins que es va canviar a individual al no aconseguir defensar amb intensitat. L'entrada en joc de Manolo en el segon quart va fer que aconseguirem una lleugera renda de 4 punts al descans, els visitants van aconseguir posar-se amb 8 punts d'avantatge però no trencar el partit. En la segona part els de Sueca van pujar la intensitat defensiva, amb algunes jugades baix el tauler de dubtosa legalitat. El partit va transcorre igualat, fins que en la penúltima jugada el millor jugador local va aconseguir un triple, que els va posar 1 punt per davant. En la ultima jugada a falta de 3 segons, l'aler del Benissa Manolo va fallar una bandeja en la que hi va haver contacte, i en el posterior rebot no se li va deixar a Carles fer la cistella ni es va pitar falta. En els partits igualats no es pot esperar cap favor arbitral i menys per als equips forasters. Resultat final C.B. Sueca 56 – Perfiles Pleck Benissa 55. El primer entrenador Abel Cardona no va estar present per coincidència amb el Júnior A.
Anotadors: Nico ( 5 p.) David ( 9 p.), Tomi ( 6 p.), Javi ( 6 p.), Carles (  p.), Vicent  ( 6 p.), Manolo ( 6 p. ), Alvaro ( 4 p. ), Toni ( 4 p. ).
L'equip júnior A, Clínica Benissa, va desperdiciar l'oportunitat de derrotar en sa casa a un rival directe com és el Xeraco Bàsquet. La defensa va estar lluny del nivell esperat i els benissers es mostraren excessivament erràtics en el tir. Fins els minuts finals el nostre equip va estar dins del partit i amb opcions reals, però el major encert local va acabar per decantar l'encontre al seu favor per un marcador final de 51-45. L'equip B, Ajuntament de Benissa, sí va aconseguir un resultat positiu en la sempre difícil pista del CB Colegio Alemán, al qual es va imposar per 49-55.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.