diumenge, 22 de febrer de 2015

Benissa venç al Verger en el derbi comarcal

La jornada 17 va ser encetada pels júniors "A", el Clínica Benissa, els quals rebien a conjunt cuer de la classificació, el Picassent, què es va presentar a Benissa amb només sis jugadors. Malgrat les circumstàncies, el partit va estar bastant igualat en els primers tres quarts. Els benissers no posaven la intensitat necessària en defensa i els valencians practicaven una atac senzill però efectiu i una defensa zonal molt conservadora. Però a mesura que el partit transcorria els jugadors visitants anaren carregant-se de faltes i ens els primers minuts de l'últim quart es quedaven amb només tres jugadors en pista. En aquest període els benissers tingueren moltes facilitats en atac i en defensa aplicant un parcial demolidor que deixà sense cap opció al conjunt rival i tancant en partit amb un clar 89-59.
Una situació semblant però al revés es va donar en el partit que va enfrontar a Xàbia al júnior "B"  contra el Joventut. I és que les lesions han deixat al conjunt de Rafa Termis sense massa efectius des de fa unes jornades, però tot i això van dominar l'encontre durant tot el partit, arribant a obtindre rendes de deu punts, fins que en els instants finals es van quedar amb només quatre jugadors. Aquesta situació els va obligar a defensar en una zona 2-2 que el Joventut va castigar amb cinc triples capgirant el lluminós amb un definitiu 64-58.
Tancaria la jornada l'equip sènior, el Perfiles Pleck Benissa, que aconseguia imposar-se amb prou dificultats al Verger. L'encontre va ser controlat en tot moment per l'equip benisser durant trenta-cinc minuts, però per a no ser menys, també en aquest partit hi hagueren molts expulsats per acumulació de faltes personals. Fins a tres jugadors locals foren expulsats en l'últim quart del partit, la qual cosa va donar ales als visitants que anaren retallant progressivament l'avantatge de fins a vint-i-u punts que va arribar a tindre el Benissa. A la fi, gràcies en l'encert en els tirs lliures dels locals, l'equip aconseguia una necessitada victòria per 59-52 davant un conjunt que no es va rendir mai i que va patir la lesió de dos dels seus jugadors als quals desitgem una ràpida recuperació. Destacar que jugaren els júniors Soli i Jose Andrés, aquest últim fent el seu debut en l'equip sènior.
_______________________________________________________________________________________________________

Clínica Benissa 89 (17-10-15-47): Alberto (4), Augusto (26), Alfred (8), Àlex (19), Dani (2), Sergi (2), Pelli (4), Jose Andrés (12), Lluís (10) i Soli (2). 
EEM Picassent 59 (14-13-18-14): Giménez (11), Quintana (10), Gómez (13), Pons (8), Alcañiz (12) i Mayorga (4).
_______________________________________________________________________________________________________

Perfiles Pleck Benissa 59 (11-24-15-9): Nico (12), Toni (5), David (6), Carles (7), Rafa (4), Manolo (23), Jorge (2), Matt, Javi, Jose Andrés i Soli.
CB El Verger 52 (7-10-12-23): Escobar (6), Moncho (5), Roselló (2), Miralles (2), Llobregat, Cervera (5), Mayans (5), Orquín, Guaita (2), González (4) i Ferrer (18).
_______________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.