dimarts, 13 de gener de 2015

Resum de la jornada 11

El dissabte 20 de desembre a les 20:00 al pavelló municipal de Montesa van jugar els equips sèniors de Primera Zonal de Canals Copisteria Andrés-Aguas de Valencia i el Perfiles Pleck Benissa. L'equip de Benissa va acudir amb set jugadors la qual cosa va condicionar el partit en tot moment. La primera jugada va ser un triple, que va resultar enganyós ja que a partir d'eixe moment els de Canals van aconseguir una diferencia progresiva que va anar augmentant fins el darrer quart. Els de Benissa no van entrar en joc en la major part del partit, en la que es va alternar una defensa en zona 2-3 i defensa individual. Els locals van mostrar un alt percentatge de tir en la major part del partit, el que va ser afavorit per la poca intensitat de la defensa dels visitants. També van ser superiors els locals en els rebots, el que va permetre que tiraren a canasta en moltes més ocasions. Especialment negatiu va ser el segon quart en el que únicament van fer dos cistelles, respectivament Rafa i Toni. Quan el partit ja estaba decidit, es va probar una defensa 3-2 amb els dos pivots prop de la cistella i que va invertir la tendència, més intensitat i més encert en atac fins arribar al resultat final de 70 a 57 favorables als jugadors locals. Al menys es va poder maquillar el resultat, permetent que es puga guanyar "l'average", si es juga bé a Benissa.
Anotadors: Nico (7), Toni (7), David (12), Tomi (13), Jorge (4), Rafa (6) i Matt (8).
En categoria júnior l'equip "B" EM Ajuntament de Benissa, va caure derrotat a la pista del Xeraco, un dels equips punters de la categoria per 57-46, mentre que l'equip "A", Clínica Benissa, va aconseguir la cinquena victòria de la temporada a la pista de l'Ondara per un 55-68
____________________________________________________________________________________________________________

EE Ondara 55 (10-13-12-20): Garcia (7), Collado (25), Samblàs (6), Rodríguez, Mahiques (2), Mas (14), Puigcerver, Morrell, Gurillo (1) i Sivera.
Clínica Benissa 68 (14-17-19-18): Augusto (14), Alfred (17), Àlex (8), Dani (2), Sergi (5), Pelli (2), Jose Andrés (5), Lluís (9) i Soli (6).
____________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.