dimecres, 14 de gener de 2015

L'equip sènior no pot amb el líder

Els nostres sèniors no va poder donar la sorpresa començant aquest 2015 amb una victòria que hauria resultat balsàmica i demostradora de l'autèntic nivell del nostre equip. Tot i això, va estar ben a prop d'aconseguir-ho. Durant pràcticament tot el partit, ambdós conjunts van estar molt igualats. La primera part acabava amb només dos punts d'avantatge per a l'Enguera, mentre que la segona meitat de l'encontre va ser dominada pels locals gràcies a avantatges que van arribar fins els nou punts. Però els benissers no van saber administrar aquesta renda i en els minuts finals del partit va vore com s'esfumaven poc a poc els punts de diferència que tant de treball havien costat. Per una banda, el joc col·lectiu que havia donat bons resultats durant tot el partit es va substituir per les individualitats i les presses per sentenciar l'encontre, i per l'altra, l'àrbitre Salvador Bordes va exercir com en ell és habitual en actor principal assenyalant una falta defensiva en el rebot a un dels nostres pivots en la mateixa jugada en la que l'Enguera ficava un triple, per a, seguidament, assenyalar-nos amb tècnica un comentari d'un dels nostres jugadors. La perplexitat encara va ser més gran donada la seua permissivitat en l'actitud dels jugadors visitants. Aquest fet, junt al bloqueig total en atac en els minuts finals va permetre la victòria de l'equip de la Canal què li permet seguir com a únic equip invicte al front de la classificació.
Mentre, els equips júniors obtingueren resultats dispars. L'equip "B", EM Ajuntament de Benissa, va perdre davant el Calp en un partit on només va disposar de sis efectius per a enfrontar-se a un dels millors equips del grup. Tot i això, el benissers van aguantar bé fins el tercer quart, on la major profunditat de banqueta dels calpins va ser decisòria. 
Alhora, el júnior "A", Clínica Benissa, rebia la visita del Pego, un equip amb una planta física impressionant (el de major alçada de la lliga amb diferència) però limitat tècnicament. Els benissers no van tindre massa problemes per a aconseguir ràpidament avantatges en el lluminós, encara que el nivell de joc va estar per sota de l'habitual per la falta d'entrenament durant la parada nadalenca.
____________________________________________________________________________________________________________

EM Ajuntament de Benissa 39 (12-9-6-12): Pablo (11), Gonçal (2), Joan, Jose Maria (9), Teo (11) i Tom (6).
Ifach Calp 58 (13-16-20-9): Ivars (6), Pascual (4), Campoy (8), Ribes (2), Martínez (22), Moya (2), Femenia (5), Crespo (7) i Diorio (2).
____________________________________________________________________________________________________________

Clínica Benissa 46 (13-9-8-16): Juancar (2), Alberto (2), Auguso (11), Alfred (2), Àlex (7), Pelli, Jose Andrés (7), Lluís (9) i Soli (6).
Bàsquet Pego 23 (7-8-2-6): Martínez (1), Latysovic (6), Femenia, Pérez (12), Chicote (2), Mascarell i Pascual.
____________________________________________________________________________________________________________

Perfiles Pleck Benissa 67 (18-20-20-9): Nico (3), Vicent (1), Toni (5), Tomi, David (19), Carles (11), Rafa, Manolo (12), Jorge (12) i Javi (4).
Enguera Basket 76 (22-18-14-22): V. Tornero (7), Caldes (6), Juan (27), Marchirant (4), Sánchez (10), Folch i J.M. Tornero (14).
____________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.