divendres, 12 de desembre de 2014

Resum de la jornada 9

Jornada poc productiva per als equips benissers. Només l'equip júnior de Rafa Termis, EM Ajuntament de Benissa, es va endur la victòria a Ondara per un clar 57-73 a l'equip de l'escola municipal d'Ondara. Seguia la jornada entrant en escena el Clínica Benissa, en un difícil desplaçament de l'equip júnior d'Abel Cardona a Algemesí per a enfrontar-se al líder de la categoria, el Señalizaciones Roses de la ciutat de la Riber Alta. Els locals van saber imposar la seua experiència i el seu físic per a imposar-se als benissers per una marcador final de 67-48 gràcies en part a una defensa zonal 3-2 durant tot l'encontre i a la velocitat en els contraatacs. Els nostres jugadors no van perdre mai la cara al partit, destacant la tasca ofensiva de Lluís, però van trobar a faltar les aportacions de les baixes: Sergio i Augusto.
Tancava la jornada l'equip sènior, el Perfiles Pleck Benissa, que es desplaçava fins la capital de la Costera, Xàtiva, per tal de mesurar-se a un equip que es trobava empatat en victòries-derrotes amb els benissers. Des dels primers minuts els jugadors locals van fer valdre la seua superioritat física carregant contínuament el rebot ofensiu i defensant tota la pista, tot i això els benissers es mostraven més encertats en el tir i aconseguien imposar-se en el primer quart 18-22. En el segon quart els locals ajustaren la defensa i gràcies a algunes pèrdues visitants remuntaren un punt al descans (35-38). Amb les faltes personals dels interiors, els benissers es refugiaren en una defensa 2-3 en la represa de l'encontre que va provocar l'estancament en atac dels jugadors locals i otorgant les majors diferències del partit (10 punts en el minut 29). En el definitiu període els xativins milloraren en atac gràcies a alguns tirs de curta distància i el seu domini en el rebot en atac, mentre que els benissers es precipitaven en atac deixant en alguns moments de jugar en equip sense saber administrar la renda cobrada. Els locals remuntaren progressivament fins posar-se per davant mentre que els nostres van veure com una vegada més esta temporada, perdien un partit que havien controlat durant els primers 35 minuts.
____________________________________________________________________________________________________________

Señalizaciones Roses Algemesí 67 (21-23-13-10): Romero (7), Font (8), Juan (10), Casas (11), Alfonso (8), Pérez (9), Catalán (9), Beltran, Antich i Bosca (5).
Clínica Benissa 48 (10-18-6-12): Juancar (4), Alberto (6), Alfred (8), Àlex (8), Dani, Pelli, Jose Andrés (3), Lluís (16) i Soli (3).
____________________________________________________________________________________________________________

JUJUJU Aquacenter CNB Xàtiva 78 (18-17-19-24): Valls (5), L. Burgete (2), Mompó (15), Cervera (11), T. Burgete (3), Gómez, Beltrán (4), Castelló (8), Martínez, Climent (5), Gil (21) i Marzal.
Perfiles Pleck Benissa 70 (22-16-22-10): Nico (7), Tomi (9), Toni (6), David (5), Carles (13), Manolo (18), Matt (8) i Javi (4).
___________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.