dijous, 18 de desembre de 2014

L'equip sènior es retroba amb la victòria


Aquesta darrer cap de setmana se celebrà la desena jornada de lliguera, la qual va ser aprofitada pel Club Bàsquet Benissa per a realitzar la foto de grup dels seus equips junt als de l'Escola Municipal de Bàsquet de l'Ajuntament de Benissa.

La jornada l'obria el júnior "B", el Clínica Benissa, que viatjava a València per tal de disputar el partit pendent amb el Colegio Alemán. Els benissers només van aguantar el primer quart gràcies al seu domini en el joc interior, però ja en el segon assalt els valencians es mostraren molt intensos en defensa i encertats en el tir en general, aconseguint una renda al descans d'11 punts. La segona meitat també va ser de domini local gràcies al gran percentatge de tir que van mostrar, mentre que els benissers en ocasions es mostraren excessivament blanets en defensa, sobretot sobre els jugadors locals més determinants, els quals aprofitaven contínuament el seu avantatge físic sobre els defensors. Victòria justa per als de la capital davant un Benissa que no va mostrar la seua millor cara.
Diumenge pel matí es jugaren la resta de partits. En primer lloc, el júnior "B", Ajuntament de Benissa, rebia la visita d'un Pego que va plantar cara en tot moment i que es va mostrar bastant sòlid en el joc interior. Per la seua part, el benissers van basar el seu joc en una forta defensa pressionant en tota la pista durant bastants minuts i transicions ràpides. Els dos equips es van repartir les victòries en els diferents períodes, però a la fi els nostres van estar més encertats i van poder dedicar la victòria als jugadors lesionats Teo i Félix, als quals desitgem una prompta recuperació.
Tancava la jornada el nostre equip sènior, el Perfiles Pleck Benissa, que necessitava imperiosament una victòria que el retornara a les posicions altes de la taula i, sobretot, que donés ànims i moral als seus jugadors. Tot i tenir nombroses baixes, els benissers van jugar amb inteligència per poder aguantar els quaranta minuts de partit. En alguns moments vam poder veure un joc molt complet en equip que va permetre distanciar-se dels rivals en la segona meitat fins aconseguir un avantatge que els va fer rendir-se molt abans de finalitzar l'encontre. Enhorabona a tot l'equip.
____________________________________________________________________________________________________________

CB Colegio Alemán 71 (14-24-14-19): Ombuena, Coloma (3), Segovia (17), Erta (7), Estrela, Vallet (2), Gadea (14) i Richalt (19).
Clínica Benissa 48 (15-12-10-11): Alberto, Augusto (16), Àlex (12), Sergi, Pelli (2), Jose Andrés (2), Lluís i Soli (16).
___________________________________________________________________________________________________________

EM Ajuntament de Benissa 67 (12-19-27-9): Pablo (8), Gonçal (4), Joan (5), Jose Maria (19), Víctor (12), Tom (5) i Adrián (10).
CB Pego 51 (20-9-8-24): Martínez (6), Latysovic, Femenia, Ferrando (14), Pérez (9), Chicote, Siscar, Mascarell (3), Sanchis (12) i Pascual (4).
___________________________________________________________________________________________________________

Perfiles Pleck Benissa 77 (16-18-18-25): Nico (8), Vicent (1), Toni (9), Tomi (17), David (5), Carles (14), Rafa (4), Jorge (5) i Javi (14).
CBG Guadassuar 58 (21-13-10-14): Roig (4), Recio (4), Vidal (3), P. Escartí, Presencia (12), J. Escartí (3), Valero (7), Olmos (9), Marín (8), Montañana (5) i Signes (3).
___________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.