dilluns, 10 de novembre de 2014

Perfiles Pleck s'imposa en el derbi comarcal

El Perfiles Pleck Benissa es va mostrar molt superior en el derbi comarcal de categoria sènior masculí que el va enfrontar al Dénia Bàsquet Club aquest darrer dissabte. Una bona eixida dels benissers, molt actius i concentrats, va marcar les primeres distàncies al marcador. Per la seua banda, el Dénia afrontava l'encontre alternant diferents tipus de defensa i basant el seu atac en els jugadors exteriors, la circulació de baló en el joc estàtic i el contraatac. Però els benissers van ser superiors en totes les facetes del joc, impostant-se finalment en tots els quarts gràcies al domini del rebot en ambdues zones i unes defenses alternatives que van crear molts dubtes als rivals, encara que en atac es va trobar en falta una major fluidesa de baló. El partit va entrar en l'últim quart sense que el Dénia donara cap senyal de poder iniciar alguna remuntada que poguera posar en perill la victòria local. Aquesta setmana el nostre equip sènior visitarà a un dels equips invictes del grup, l'Alfàs del Pi, dissabte a les 18:30. Per la seua banda, també dissabte, el Clínica Benissa visitarà la pista del líder del grup, l'invicte Joventut Xàbia a les 20:00, i l'equip "B", Ajuntament de Benissa, rebrà al Sant Pere l'Alcàsser a partir de les 16:30. Molta sort a tots!

____________________________________________________________________________________________________________

Perfiles Pleck Benissa 72 (18-17-18-19): Nico (3), Vicent (1), Toni, Tomi (9), David (12), Carles (10), Manolo (11), Álvaro (4), Jorge (11), Matt (7) i Javi (4).
Dénia Bàsquet Club 41 (10-8-11-12): Hidalgo, Calvo (10), Fornés, Soler (6), Arbona (1), Torres (2), Pons (8), Benabdellah (2), Marí (10), Conca i García (2).
____________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.