dilluns, 3 de novembre de 2014

Clínica Benissa, únic equip invicte


Cap de setmana amb sort dispar per als nostres equips amb una victòria i dues derrotes. Començava la jornada el Clínica Benissa a Picassent per enfrontar-se al conjunt local. En el primer quart ja es va poder comprovar la superioritat dels nostres (8-23) davant un conjunt que compta els seus partits per derrotes i que va transmetre falta d'experiència però molta voluntat i ganes de millorar, alternant diferents tipus de defensa i fent participar a tots els seus jugadors. Els benissers van realitzar un bon partit en defensa però es van mostrar bastant erràtics en atac, fallant fins i tot cistelles teòricament fàcils. Cal destacar una faceta curiosa respecte al arbitratge, i és que s'assenyalaren entre els dos equips més de vint infraccions de passos. Açò ens ha de fer reflexionar en la nostra funció com a entrenadors donades les tendències arbitrals que observem en les darreres temporades: les eixides amb el mateix peu que finta, els revers i els traspiés són automàticament sancionats com a passos quan un jugador els utilitza. Si aquests recursos no van a permetre's, caldrà substituir-los per uns alternatius i, sobretot, fer-ho entendre als propis jugadors.
En el següent partit de la jornada, també de categoria júnior, l'Ajuntament de Benissa rebia al líder del grup, el Joventut Xàbia, què va demostrar el perquè de la seua posició a la classificació derrotant clarament als nostre per un contundent marcador final de 45-89 i postulant-se com a equip favorit per a finalitzar campió de grup a la fi de la temporada. Els benissers van jugar un pèssim partit, sobre tot en atac, mentre que els xabiencs desplegaren un joc molt ràpid i estudiat, defensa individual en tota la pista i un gran encert en el tir (sis triples).
Tancava la jornada l'equip sènior què visitava la sempre complicada pista del Verger on cap equip visitant han eixit victoriós en les dues darreres temporades. El Perfiles Pleck no va ser una excepció i tampoc va poder trencar la ratxa victoriosa dels locals tot i que va estar situat per davant en el lluminós durant els primers vint-i-nou minuts de partit, arribant a una diferència màxima de tretze punts en el minut 6 del tercer quart (22-35), però a partir d'eixe moment, els benissers van començar a dilapidar el seu avantatge. La zona 3-2 local no va ser ben atacada degut a un pobre atac estàtic, mentre que la nostra defensa individual era excessivament concessiva en els 1x1 i despistada amb els jugadors sense baló. A més, els jugadors locals no permeteren cap cistella fàcil, cometent faltes que enviaven una i altra volta als benissers als 4'60, des d'on finalitzaren amb un pobre 37% d'encert (11/30) demostrant que en aquest tipus de pista l'encert en els tirs lliures resulta vital.
La propera jornada enfronta als nostres dos equips júnior, Clínica Benissa "A" i Ajuntament de Benissa "B", què jugaran aquest dimecres 5 de novembre a les 19:30 a la pista central del Palau Sant Pere. El partit ha sigut avançat per la celebració del Mig Any de Quintades el proper dissabte i haver de participar-hi la major part dels jugadors júniors de segon any per ser festers. Per la seua banda. el Perfiles Pleck rebrà la visita del Dénia BC aquest dissabte 8 de novembre a partir de les 18:30.
_____________________________________________________________________________________________

EEM Picassent 44 (8-10-7-19): Prats (2), Giménez (9), Lozano, Rengel (3), Quintana (20), Parralejo, Gómez, Pons (6), Alcañiz (4) i Salcedo.
Clínica Benissa 65 (23-20-12-10): Alberto (6), Augusto (15), Alfred (9), Àlex (9), Pelli (5), Jose (6), Lluís (6) i Soli (9).
_____________________________________________________________________________________________

EM Ajuntament de Benissa 45 (16-8-14-7): José María (20), Pablo (11), Adrián (4), Víctor (4), Joan (2), Teo (2) i Tom (1).
Joventut Xàbia 89 (25-19-23-22): Simón (6), Nico (14), Manel (2), Álvaro, Adrián (30), Miquel (3), Rubén (22), Alejandro (7) i Andrés (5).
_____________________________________________________________________________________________

CB El Verger 60 (13-9-18-20): Escobar (4), Moncho (2), Roselló, Miralles (19), Llobregat (3), Mayans (4), Orquín (10), Del Rincón (4), Guaita (5) i Ferrer (9).
Perfiles Pleck Benissa 50 (13-15-11-11): Nico (7), Vicent, Toni (6), David (11), Carles (11), Manolo (4), Álvaro (6) i Javi (5).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.