diumenge, 26 d’octubre de 2014

Jornades de Detecció per a la generació de 2003

L'àrea tècnica de la FBCV durà a terme, dins del Programa de Tecnificació, les Jornades de Detecció per a la generació de 2003. Els dos objectius de l'activitat són:
  • En primer lloc, constituir el grup de jugadors/es que s'incorporen al Programa de Tecnificació 2014/2015 per a participar en la Fase de Tecnificació, amb entrenaments periòdics fins al mes de maig en tres seus: Sedaví, Montemar (Alacant) i l'Alcora.
  • En segon lloc, constituir el grup de jugadors/as que s'incorporen a la Fase de Selecció, amb vista a configurar la Selecció Aleví de la Comunitat Valenciana que competirà en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibasket.

A les Jornades de Detecció estan convidats a participar tots els/les jugadors/es que compten amb especials qualitats per a la pràctica del bàsquet, i els clubs del qual o entitats esportives consideren que compten amb opcions de poder integrar-se en el Programa de Tecnificació, ja siga en la seua Fase de Selecció o en la seua Fase de Tecnificació. En qualsevol cas, el Programa de Tecnificació és un programa totalment obert a la incorporació de nous jugadors/as si la seua evolució així ho aconsella.

Les Jornades de Detecció se celebraran el dia 26 d'octubre en el Palau Sant Pere de Benissa:
  • Categoria masculina: de 10´30 a 12´15 h.
  • Categoria femenina: de 12´15 a 14´00 h.

D'altra banda, indicar que les Jornades de Detecció per a la generació de 2004 se celebraran el dia 9 de novembre (inscripcions pròximament).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.