dilluns, 15 de setembre de 2014

TVE renova els drets televisius amb la Lliga Endesa per dos anys més

TVE adquireix, de nou, els drets per a televisar les tres competicions de la temporada: Lliga, Supercopa i Copa del Rei.
La Lliga Endesa ha renovat el contracte que mantenia amb Televisió Espanyola i que li permetia posseir els drets televisius d'aquesta lliga. Els espectadors podran seguir delectant-se amb aquest esport, probablement amb el partit que es dispute el diumenge a la vesprada, com fins ara durant les dues pròximes temporades. Hi haurà, açò sí, algunes variacions dins de les retransmissions: Arseni Cañada deixarà de ser el narrador dels partits de la Lliga Endesa per a cobrir l'espai esportiu del telenotícies el cap de setmana, i el seu testimoni l'arreplegarà un experimentat Lalo Alzueta, així que la qualitat en la narració dels encontres està assegurada. D'altra banda, Juanma López Iturriaga cedirà el seu lloc a Óscar Quintana, comentarista caracteritzat per la seua sinceritat i proximitat amb el públic; és a dir, per a aquesta pròxima campanya, el nivell que s'ha tingut anys arrere es manté, i d'aquesta forma l'espectador podrà gaudir de les retransmissions.

No serà est l'únic canvi que es produirà en el canal públic, i és que davant l'imminent tancament de Teledeporte (es preveu que el canal deixe d'existir al desembre), TVE passarà la Lliga Endesa a La2. Així mateix, les cadenes autonòmiques (Televisió de Catalunya, Euskal Telebista, Televisió de Galícia, Aragón TV i Televisión Canària) mantenen el contracte de FORTA amb la Lliga Endesa, que expira al final de la campanya 2014-15. 
Comptat i debatut, l'acord aconseguit entre ambdues parts reflecteix el panorama econòmic del bàsquet a Espanya, i és que els 600.000 euros que ha pagat TVE, poc tenen a veure amb contractes de lustres anteriors. Així i tot, els fanàtics d'aquest esport podem agrair que el bàsquet es puga veure televisat, encara que es tracte d'un partit a la setmana, cosa que altres esports, amb el tancament de TdP, quedaran condemnats de nou a l'ostracisme més absolut.

Font: www.solobasket.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.