dijous, 13 de març de 2014

Una web molt recomanable

Vos presentem la web KIA en zona, una pàgina molt interessant sobre el món del bàsquet que va més enllà dels típics continguts de les webs especialitzades i que, a més, compta amb col·laboradors de luxe com ara Antoni Dimiel, Amaya Valdemoro o Fotis Katsikaris. 

Aquesta setmana, podem llegir un interessant article d'Andrés Monje on parla dels jugadors "entrenables" basant-se en l'exemple del NBA Serge Ibaka. L'article comença així: 

"Fa ja quasi 29 anys des que Larry Brown li va dir per primera vegada a Gregg Popovich quin era, d'entre totes, la principal qualitat d'un jugador. La ideal, la millor imaginable. Brown, en aquells dies entrenador de la universitat de Kansas, li va explicar al seu deixeble que, més enllà del talent, un jugador havia de ser sobretot entrenable. Predisposat a escoltar, entendre i treballar. L'aprenent Popovich va escoltar llavors, i no seria l'última ocasió, que si volia tenir èxit amb els seus equips, allà on competiren, hauria de nodrir-se d'aqueix perfil el màxim possible.

La resta ja és història."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.